Barajele din FED CUP amânate. România urma să joace cu Italia
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Pandemia de coronavirus lovește tenisul mondial, meciurile din FED CUP fiind amânate.

Meciul România – Italia, din barajul de FED Cup, programat pe 17 și 18 aprilie, la Cluj, a fost amânat din cauza situației cauzate de coronavirus în Europa. ITF a anunțat că toate duelurile din această primăvară din competiția internațională se vor juca la altă dată, stabilită ulterior.

România a ratat prezența la turneul final al FED Cup, după înfrângerea suferită în fața Rusiei, și urma să joace, pe 17 și 18 aprilie, la Cluj, cu Italia, pentru menținerea în Grupa Mondială. ITF a decis amânarea tuturor partidelor programate luna viitoare în baraj din cauza coronavirusului și cele din cadrul turneului final de la Budapesta.

Comunicat oficial

Hotărârea forului internațional a fost anunțată de Federația Română de Tenis, printr-un comunicat emis pe site-ul oficial.

”Președintele Federației Internaționale de Tenis, americanul David Haggerty, a anunțat într-o scrisoare oficială că în contextul epidemiei de Coronavirus COVID-19, care a afectat numeroase țări din întreaga lume, s-a luat decizia de a amâna atât Turneul Final al Fed Cup, programat în perioada 14-19 Aprilie 2020, la Budapesta, cât și întâlnirile din play-off-ul Fed Cup, programate în zilele de 17 și 18 aprilie 2020. România urma să întâlnească Italia, la Cluj-Napoca, în play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup", se arată în comunicatul transmis de Federația Română de Tenis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel