Barack Obama, folosit ca INSTRUMENT ELECTORAL de Joe Biden
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Barack Obama, alături de Joe Biden
Barack Obama, alături de Joe Biden
Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, este folosit de Joe Biden pentru a câștiga simpatie în statele-cheie pentru câștigarea alegerilor.

Obama este alarmat de o posibilă realegere a lui Trump, dar, în afară de o apariție principală la Convenția Națională Democrată, nu a fost văzut sprijinindu-l pe candidatul democrat. Cu toate acestea, acum, lucrurile stau puțin altfel. Obama va merge în statele-cheie în câștigarea alegerilor pentru a-l susține pe Biden.

Obama, vizită în Pennslyvania

Cu toate acestea, cu două săptămâni înainte de alegeri, fostul președinte va fi mai vizibil. Astăzi, Obama va avea prima apariție în Philadelphia, Pennslyvania. Este un stat-cheie în câștigarea alegerilor și, totodată, statul natal al lui Joe Biden.

Obama va încerca să adune sprijinul oamenilor pentru Joe Biden, în special din partea alegătorilor negrii și latini. Într-un centru sportiv, fostul președinte se va baza pe relația sa strânsă cu fostul său vicepreședinte, pentru a-i convinge pe alegători că Joe Biden trebuie votat, potrivit BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel