Familia Obama preocupări artistice. Barack Obama are show pe Netflix
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Barack Obama câștigă premiul Emmy pentru nararea unui documentar Netflix/ Sursa Foto YouTube
Barack Obama câștigă premiul Emmy pentru nararea unui documentar Netflix/ Sursa Foto YouTube
Fostul președinte american Barack Obama are propriul său show pe Netflix. 

Este vorba despre un serial documentar care îi poartă pe privitori prin multe arii protejate de pe glob. Inclusiv Hnanuma Bay din Hawaii, unde Barack Obama a copilărit.

Serialul „Parcuri naționale din jurul lumii” este disponibil pe Netflix și are 5 episoade. Miniseria prezintă frumusețea, istoria și știința din spatele celor mai mari parcuri naționale și arii protejate din lume.

„De-a lungul anilor, eu și soțul meu am avut norocul să le arătăm fetelor noastre o parte din magia minunilor naturale ale lumii noastre. De data aceasta, Barack vrea să vă alăturați acestui demers prin noul său show, disponibil acum pe Netflix”, a scris Michelle Obama pe Instagram, potrivit Agenția de Presă Mondenă

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama)

„Hanauma Bay este unul dintre locurile mele preferate din lume. Am crescut în Hawaii, iar aceasta era curtea mea din spate. Dragostea mea pentru natură a început aici. Vreau să mă asigur că natura sălbatică va rezista astfel încât să se bucure de ea copiii și nepoții mei”, a declarat Barack Obama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Cum a ajuns Michelle Obama să joace într-un serial Netflix, produs de Barack Obama

Se pare că fostul președinte Barack Obama și soția sa au în prezent preocupări din sfera artistică. Michelle Obama joacă într-un serial pe Netflix. Nu este un serial în sensul clasic al cuvântului, ci un fel de emisiune culinară pentru copii. Show-ul are scop educativ și vrea să îi învețe pe cei mici cât de plăcut e să gătești acasă în loc să consumi semipreparate ori fast food.

Printre producătorii executivi ai acestui show se numără însuși Barack Obama. Michelle Obama este protagonista show-ului și va juca rolul unei patroane de supermarket. Alături îi va avea pe Waffles și Mochi, mascotele din The Land of Frozen Food.

Sătule să consume doar produse congelate, cele două mascote descoperă, sub îndrumarea lui Michelle Obama, plăcerea mâncării proaspete. Cu ajutorul unui cărucior magic, vor călători prin lume pentru a degusta mâncăruri specifice diferitelor culturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel