Bănuit de agresiune sexuală asupra unor sportive minore, un antrenor de karate a fost pus sub control judiciar
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik
Antrenorul de karate este bănuit de agresiune sexuală asupra a patru sportive minore, cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani.

Un antrenor de karate din București este cercetat, sub control judiciar, pentru agresiune sexuală asupra unor minore, au informat, miercuri, reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul este bănuit că în timp ce se afla în cantonament cu sportivii în stațiunea Voineasa ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra a patru dintre fetele din grup, cu vârste între 11 și 17 ani.

Citește și: Profesorul bucureștean acuzat de viol, plasat sub control judiciar

”S-a reținut în esență că inculpatul, în timp ce se afla pe raza localității Voineasa, județul Vâlcea, în contextul organizării unui cantonament, în seara de 01.09.2024, a exercitat acte de natură sexuală asupra unor persoane vătămate minore cu vârste de 11, 13, 15 și 17 ani (atingeri la nivelul corpurilor victimelor și îmbrățișări), victimele aflându-se în îngrijirea, ocrotirea și paza inculpatului, acesta abuzând totodată de poziția sa recunoscută de încredere și autoritate asupra victimelor”, se arată în comunicatul de presă transmis de procurorii din Brezoi.

Surse din cadrul anchetei au precizat că antrenorul a fost reținut de polițiști luni, după ce una dintre fete și-a sunat tatăl și i-a spus că antrenorul a avut un comportament neadecvat față de una dintre colegele ei. Părintele fetei a sunat apoi la 112, sesizând polițiștii din Voineasa, care au descins împreună cu un procuror la pensiunea unde era cazat grupul format din cinci fete și opt băieți și au constatat că cele sesizate se confirmă.

Marți seara, bărbatul a fost pus sub control judiciar până pe 30 octombrie, prin ordonanță emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brezoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel