Urmărește emisiunea live
Banu și Țepeluș, sunteți bine? Cum ne-am bătut joc de Andrei, olimpic de Hasdeu. REVOLTĂ la Buzău
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Andrei Voicu de la Colegiul Național B.P. Hasdeu
Andrei Voicu de la Colegiul Național B.P. Hasdeu
La unul dintre cele mai bune licee din România - Colegiul Național B.P. Hasdeu - are loc un scandal monstru, iar presa locală tace. Habar nu am de ce, poate și pentru că o parte din conducere este PSD-istă, iar în acest județ nimic nu mișcă fără aprobare. Peste tot te împiedici de PSD în Buzău. Vrei să te angajezi undeva? Ai nevoie de PSD. Vrei să apară un subiect în presă? Ai nevoie de PSD. Și tot așa. 

Dar, trecând peste nuanțele roșii, la Colegiul Național B.P. Hasdeu, liceu de top zece pe țară, nu ai voie cu barbă și nici cu păr lung, dar este în regulă să-ți predea profesoare care apar în videoclipuri cu posteriorul la vedere. Și tu, olimpic fiind, nu ai dreptul să comentezi pentru că, dacă o faci, ești exmatriculat. Asta cu regulamentul este de pe vremea când am absolvit eu, adică acum vreo zece ani.

Dar haideți să aflăm povestea lui Andrei Voicu, un elev olimpic la mai multe materii, care a ironizat-o pe doamna profesoară de desen. Și a făcut acest lucru pe un grup de Facebook, adică în privat!!! 

Mesajul care a generat câteva zeci de comentarii a fost: ”Colegiul B.P. Hajdeu este liceul în care este interzisă purtarea bărbii şi a părului lung dar unde preda una dintre cele mai luminate minţi ale sistemului de învăţământ, aceasta struto-camila a artei care se zbate între vocaţia de a cânta şi de a desena".

Aceste rânduri au supărat tare conducerea liceului, dar și pe profesoara de desen care, în urmă cu o vreme, nu avea nicio problemă să dea din fund și să cânte că vrea la mare. Adică este bine că la un așa liceu de top predau profesoare care dau din fund, dar este o problemă ce scriu elevii pe grupuri private de Facebook. Pe vremuri, doamna profesoară spunea, conform versurilor, că nu știe cum să se lipească de un băiat. Acum, predă. La cel mai bun liceu. Asta nu ar fi nimic anormal, dar este anormal că o deranjează că un olimpic face comentarii la adresa ei. Și culmea este că șefia colegiului nu are nicio problemă cu profesoara. Dar are o problemă cu băiatul ăla care scoate diplome pe bandă rulantă.

Andrei Voicu a primit nota 2 la purtare! 2, o notă care îl poate lăsa repetent. Andrei a cerut scuze pentru gest, deși nu avea de ce. A publicat un video în care profesoara lui dă din fund. Manipulăm chiar tot ce prindem? Mușamalizăm un scandal de dragul unei profesoare care se bagă într-o bârfă între elevi?! 

Ne exmatriculează și pe noi cineva pentru că publicăm clipul cu pricina? Dacă la muzică stăm așa prost, mă întreb ce-or învăța copiii ăia la desen de la doamna cu pricina...

”Stau şi aştept să mă lipesc de un băiat/M-aş duce cu el la un hotel, dar ce păcat că n-are în portofel...” - a spus doamna profesoară.

Profesoara a declarat că postarea elevului i-a afectat imaginea, dar aceeași doamnă nu a avut nicio problemă să se lase filmată dând din fund. Bravo, Hasdeu!

VEZI ȘI: Scandal la B.P. Hasdeu Buzău. Tatoiu, Ecaterina Andronescu și Daniel Ionașcu, intervenții EXPLOZIVE

Domnilor de la conducerea Colegiului B.P. Hasdeu, Banu și Țepeluș, sunteți bine?

VEZI ȘI:

Profesorul Țepeluș, făcut praf pentru că a fost la mitingul PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel