Banii vor fi atrași ca un magnet în casa, datorită unui obiect norocos, potrivit Feng Shui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Banii vor fi atrași ca un magnet în casa datorită unui obiect norocos, potrivit Feng Shui. Sursa foto: freepik.com
Banii vor fi atrași ca un magnet în casa datorită unui obiect norocos, potrivit Feng Shui. Sursa foto: freepik.com
Feng Shui îți oferă posibilitatea de a crea un mediu care debordează de pozitivitate.

Cine nu cunoaște Feng Shui, o artă ancestrală de a armoniza energia mediului din jur?  Mult mai mult decât o simplă aranjare a habitatului, această practică străveche îți permite să inviți norocul, abundența financiară și, mai ales, bunăstarea și armonia în viață.

Cu alte cuvinte, Feng Shui îți oferă posibilitatea de a crea un mediu care debordează de pozitivitate. Cum să folosești monedele chinezești pentru a atrage bani în viață ca un magnet? Ce să pui în casă pentru a avea noroc repede?  

Pune un pahar de sare sub calorifer: toate gospodinele fac asta. Explicația este genială

Ai auzit vreodată că toate gândurile pozitive și o atitudine optimistă sunt suficiente pentru a atrage, ca niște magneți, succesul, abundența și fericirea? Dacă nu ai încercat niciodată, îți oferim posibilitatea de a face acest lucru!  

Principiile Feng Shui sunt foarte clare: dacă te concentrezi pe succesul și bunăstarea ta, atragi energia pozitivă și norocul în viața ta de zi cu zi. Cu alte cuvinte, este imperativ să acorzi atenție gândurilor și cuvintelor tale, pentru că, deși pot părea inofensive, ele posedă  o putere imensă de construcție sau distrugere.

Pe scurt, este ca și când te rogi și acorzi o putere extraordinară unor cuvinte specifice, simți că ești conectat la o energie divină exterioară. La fel și pentru obiectele din jurul tău: ele emană energie pozitivă sau negativă, care influențează capacitatea de a atrage norocul.

Pune orez în colțurile casei: trucul genial care îți va schimba viața

Așadar, dacă ești într-o dispoziție proastă, dacă ai ghinion sau nu ai bani, există un obiect norocos care trebuie plasat la intrarea în casă. Acest obiect îți va aduce în casă prosperitate și buna dispoziție.

Cum să folosești monedele chinezești pentru a atrage bani  ca un magnet?

Feng Shui acordă o mare importanță bogăției și te va ajuta să atragi abundența. Acest lucru ne permite să cultivi un sentiment de recunoștință și apreciere pentru toate binecuvântările pe care le primești zilnic

Adepții Feng Shui cred că monedele Feng Shui au puterea de a atrage bogăția. Pentru optimizarea eficacității acestora, se recomandă insistent să le aranjezi cu respect în anumite locuri ale casei. Dar ce rost are această practică și unde anume ar trebui plasatei?

Ritual Feng Shui: o monedă pentru protecția casei tale

Feng Shui, derivat din cultura chineză, reunește multe principii care au ca scop armonizarea mediului, pentru a promova circulația energiilor pozitive. Deși pentru unii aceste ritualuri sunt un pic de pseudoștiință, crește numărul adepților acestei practici, care caută să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Simbol major al „vântului și apei”, Feng Shui dirijează fluxurile invizibile ale Pământului pentru a-i face pe oameni să beneficieze de numeroase avantaje. 

În ceea ce privește monedele chinezești, acestea au fost folosite în mod tradițional în case ca un fel de magneți pentru a atrage sănătatea, bogăția și prosperitatea, precum și pentru a proteja locuitorii casei de energiile negative și pentru a îndepărta deochiul.

Plantele care nu pot fi păstrate acasă: îți distrug viața personală și atrag energiile negative. Scapă acum de ele

Acestea sunt monede chinezești antice în formă circulară, cu un pătrat perforat în mijloc. Cercul reprezintă influența cerului asupra pământului care este simbolizată de pătrat.

Dacă nu este posibil să găsești piese originale, poți folosi replici, deoarece intenția ta  contează și influențează puterea ajustărilor Feng Shui.

Pe scurt, Feng Shui se bazează pe proprietățile Sha-Qui, care redirecționează fluxul de energie de bun augur, aducând în casă energii pașnice și bogăție materială. Acestea fiind spuse, trebuie doar să le activați!

Unde să pui monedele în casă pentru a atrage abundența financiară?

Potrivit experților  Feng Shui, se recomandă să plasezi o monedă chineză în dulapul din dormitor. Pentru a-i maximiza puterea, unele persoane atașează la brelocul cheilor casei.

O plantă ține păianjenii departe de casă. Insectele vor fugi, iar toate încăperile vor mirosi frumos

Mai mult, plasând monede chinezești la intrarea în casă, cu siguranță vei putea atrage bani și energie pozitivă. Monedele au o abilitate magnetică spirituală care atrage prosperitatea.

Plasarea unei monede lângă ușă sau sub preș te va asigura că familia va rămâne sănătoasă și prosperă pentru o lungă perioadă de timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel