Urmărește emisiunea live
Bănicioiu, replică după ce DNA a cerut ridicarea imunității: Nu am nimic de ascuns. Am decis că nu voi mai candida
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Procurorii DNA au cerut ridicarea imunității parlamentare a lui Nicolae Bănicioiu, pentru a putea fi cercetat într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență și luare de mită. Fostului ministru al Sănătății a reacționat după ce a aflat despre acest fapt.

"Am văzut astăzi cu surprindere comunicatul DNA și vreau să fac următoarele precizări: în primul rând, consider acuzațiile vehiculate în presă false și din această cauză doresc să am acces la dosar cât de repede posibil! Sunt pentru a se ridica imunitatea deoarece nu am nimic de ascuns și cred că totuși clarificarea cât mai rapidă a situației va fi în interesul tuturor.

Înțeleg că, odată cu începutul campaniei electorale, acesta ar fi un subiect care poate ar îngreuna lămurirea lucrurilor și din această cauză am decis că nu voi mai candida! Îmi doresc doar aflarea cât mai rapidă a adevărului și sper ca acest demers să nu fie generat de persoane care au ele probleme și probabil ca să scape au inventat fapte. Voi comunica când voi afla mai multe detalii legate dosar!", a declarat Nicolae Bănicioiu, pentru Realitatea PLUS. 

VEZI ȘI: Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, ANCHETAT de DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel