Bani grei pentru înlăturarea unui PSD-ist. Marcel Ciolacu: Acesta este un comportament mafiot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Invitat la interviurile DC News, cu puțin timp înainte de alegerile locale 2016, Constantin Toma a spus că "o grupare" din interiorul organizației județene PSD ar fi pus la bătaie 100.000 euro pentru ca acesta să nu ajungă la Primăria Buzău.

"Cele mai multe lupte interne le-a dus Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău. O grupare a încercat să nu ajung eu acolo. Au fost tot felul de informații că ar fi pus niște sume pe capul meu să nu ajung acolo. Eu sunt un tip foarte scump și m-au valorat cam puțin, la 100.000 de euro. Eu consider că valorez mult mai mult", a spus Constantin Toma la DC News Live.

[citeste si]

Deputatul Marcel Ciolacu, lider PSD Buzău, contactat de DC News, și-a spus un punct de vedere pe marginea acestui subiect, subiect care părea nelămurit până acum.

Două bătălii

"Acum pot să spun asta, au fost de fapt două bătălii: una în interiorul PSD şi una în interiorul meu. Prima a fost cea mai vizibilă.

În momentul în care am fost ales preşedintele PSD Buzău am spus cât se poate de clar: voi despărţi administraţia de politică. Şi mă bucur că am rezistat atât atacurile cât şi tentaţiilor. Aşa am ajuns să-l propun pe Constantin Toma organizației municipale. Un om care a muncit toată viaţă, care are rezultate, care ştie administraţie şi leadership şi care înţelege politică.

Însă, reflexul unei organizaţii politice este să propună pe cineva din interior pentru o funcţie aşa de importantă. Din multe motive, unele justificate, altele nu. Şi atunci, prima reacţie a fost de respingere. Mai mult, mulţi dintre colegii mei au venit cu o propunere care îţi atinge orgoliul: candidează tu Marcel Ciolacu! De aceea vă spuneam că a existat şi cea de a două luptă, în interiorul meu, de a rezistă acestei tentaţii mari", ne-a spus Marcel Ciolacu.

"La prima şedinţă în organizaţia municipală, când l-am prezentat pe Constantin Toma, au fost imediat propuşi alţi doi candidaţi. Şi e normal să fie aşa, că e democraţie. Din acel moment a început o competiţie în interior, corectă. Am avut un aliat, pe care mi-l doresc tot timpul alături de mine: preşedintele CJ Petre Neagu. Şi în duminica votului, rezultatele mi-au dat dreptate în alegerea făcută: Constantin Toma a ajuns primar cu un scor categoric.

Să ştiţi că în interiorul PSD Buzău nu există grupări care pun bani pe capul unui om. Şi nici nu o să existe cât sunt eu preşedinte. Acesta este un comportament mafiot. Cred că primarul Toma se referea la oameni care au gravitat în jurul PSD. Şi înclin să-i dau dreptate dacă mă uit la puterea cu care este atacat astăzi de către oameni din instituţii subordonate primăriei. Şi asta doar pentru că vrea să restabiliească legalitatea şi vrea ca lucrurile să intre în normal", a mai zis deputatul PSD într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel