Bancul Zilei: Motive întemeiate de ceartă între soț și soție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Iată câteva motive pentru care se ceartă un soț și o soție:

Nevastă-mea s-a dus la supermarket. Am rugat-o să-și ia un bax de bere, la 18 lei. A cumpărat în schimb o cremă de față, la 24 de lei. I-am spus că berea ar fi ajutat-o să arate mai bine în noaptea aia decât crema... și atunci a început cearta!

***

Nevastă-mea stătea goală și se privea în oglinda din dormitor. Nu se prea bucura de ce vedea, și mi-a spus : "Mă simt oribil! Atât de grasă și de bătrână! Am nevoie de un compliment!". I-am răspuns: "Vederea ți-a rămas perfectă"... și atunci a început cearta!

*** Când m-am pensionat, m-am dus la Oficiul de Asistență Socială, să mă înregistrez. Tipa din spatele biroului mi-a cerut buletinul, sa-mi verifice vârsta. Îl uitasem acasă. I-am cerut scuze, i-am spus că mă duc acasă să-l iau și mă întorc. A fost foarte drăguță: "Nu vă mai deranjați, descheiați-vă la cămașă. Părul cărunt de pe pieptul meu a convins-o, și mi-a înregistrat solicitarea. Încântat de solicitudinea ei, când am ajuns acasă i-am povestit nevesti-mii. Ea a spus: "Trebuia să-ți scoți și pantalonii, poate primeai și ajutor pentru dizabilități"... și atunci a început cearta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel