Bancul Zilei: Mama e șocată de ce spune copilul ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bancul Zilei: Mama e șocată de ce spune copilul ei
Bancul Zilei: Mama e șocată de ce spune copilul ei
O mamă stătea în bucătărie, în timp ce fiul ei se juca în living cu trenulețul. La un moment dat, mama aude trenul oprindu-se și pe fiul ei spunând:

„Toți pasagerii care coborâți, duceți-vă la mama dracului. Toți ceilalți, care mergeți mai departe, stați în pi... mamii voastre liniștiți pe scaune, că pleacă trenu'!”.

Mama, stupefiată, merge în living și îi spune:
- În casa asta nu se folosește asemenea limbaj! Acum, treci în camera ta și să nu mai ieși de acolo în următoarele două ore. De-abia apoi te poți juca din nou cu trenulețul, dar numai dacă nu vei mai folosi asemenea limbaj”.

După două ore, copilul se întoarce din cameră și începe să se joace cu trenulețul. În curând, trenul se oprește la următoarea stație, iar mama îl aude pe micuț spunând:

„Toți pasagerii care trebuie să coboare, vă rog nu uitați să vă luați toate bagajele. Pentru cei care urcați, vă rugăm să așezați bagajele la locurile special destinate. Vă reamintim că nu se fumează în compartimente. Vă dorim o călătorie plăcută și relaxantă alături de noi”.

În timp ce mama zâmbește, vizibil mulțumită de fiul său, acesta adaugă:
"... iar cei care v-ați enervat pentru cele două ore de întârziere ... puteți s-o trimiteti în pi... mă-sii pe aia din bucătărie!”

Vezi și: Bancul Zilei: Șeful statului vrea modernizarea închisorilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel