Banciu nu a mai rezistat: Acest Tudor Chirilă...
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă a postat, recent, un mesaj prin care a îndemnat oamenii, mai ales pe tineri, să iasă la vot. Radu Banciu a reacționat la B1 TV.

În ediția de joi a emisiunii „Lumea lui Banciu”, jurnalistul a spus: „Tot auziți în aceste zile și auzim și noi - este greu să scăpăm - de îndemnurile unor compatrioți de a ieși la vot. De exemplu, am văzut azi, ca nuca în perete se potrivește, acest Tudor Chirilă... Nu știu care e meseria lui, care e funcția lui, nu-l înțeleg de ce vine el să spună oamenilor pe rețele sociale, dacă o mai fi cunoscut, nu înțeleg care este menirea lui de a-i trimite pe oameni la vot.

De obicei, atunci când sunteți chemați la vot, cei care o fac nu sunt PSD-iști. Asta e, conform unor statistici personale. Totdeauna cei care sunt intrigați de absența tinerilor, în general, la vot... Acest gen de apel e făcut de un reprezentant de Dreapta din societatea civilă, de regulă cunoscut.

„Vă amintesc că absolut toți marii oameni cu notorietate din România care au intrat în politică, dar absolut toți s-au fript, și-au dat seama că au făcut numai prostii, numai greșeli. Toți chiorii ăia care au intrat în politică pentru cauze pierdute (...) s-au băgat din prostie, din plictiseală. Deși aveau din ce trăi, aveau notorietate și așa mai departe”, a mai zis Banciu.

Ulterior, a făcut portretul personajului care îndeamnă oamenii să iasă la vot și a explicat de ce, în opinia sa, e greșită ideea potrivit căreia România este pe fundul prăpastiei doar din cauza PSD.

„Ca să mă întorc acum la genul ăsta de personaj, care, în loc să facă ceva util, se adresează aiurea societății. Eu vreau să fac portretul tip al acestui individ: el e de obicei de „dreapta” - cu ghilimele că nu există Dreapta în România. Îndeamnă unul care e anti-PSD și care consideră că, din cauza absenteismului tinerilor, ajunge PSD la putere și de asta România merge prost. Noi acum avem un guvern liberal 100% și care nu a reușit în niciun fel să ne scoată la liman, nici măcar să ne îndrume cetățenește în această pandemie, dimpotrivă! (...) Deci, suntem sub un guvern PNL, care nu a făcut decât să ne determine să ne smulgem părul din cap de câtă prostie a adunat”, în opinia acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel