Banciu, după gafa colosală de la B1: Nu am o veste bună să vă dau
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Radu Banciu a făcut un scurt comentariu marți seară după ce a fost păcălit de o imagine trucată de pe stadionului echipei de fotbal Olympique de Marseille în care se presupunea că fanii îi mulţumesc acestuia în limba spaniolă.

"Trebuie să începem cu o erată. După cum știți, ieri am prezentat o imagine umflându-ne în piept cu prietenii noștri care au pus pe stadion un banner acolo. S-a demonstrat că un "facebookar", pentru care era importantă gloria de moment, a trucat fotografia și vezi, Doamne... a râs toată presa românească de Radu Banciu și el, de fapt, este un nimeni. Da, așa este, am plâns toată noaptea că am fost păcălit", a zis Radu Banciu.

[citeste si]

"Îi asigur pe ageamii ăștia care au râs de mine pe Facebook că îi așteaptă o sarabandă de imagini cu mine de pe stadion. Am vorbit cu amicii mei din Marsilia și nu am o veste bună să vă dau. Știți ce mi-a spus prietenul meu de 25 de ani? Că va pune un cearșaf cu numele meu la consulatul din Marsilia. I-am spus că nu am nevoie de scandal diplomatic. A fost o glumă cu consulatul. Nu am intenționat niciodată să devin consul", a spus Radu Banciu marți seară la B1 TV.

"Mi s-a părut absolut veridic ce s-a întâmplat pentru că am foarte mulți prieteni francezi", a mai zis realizatorul TV privind imaginea care a fost trucată.

VEZI ȘI: Radu Banciu s-a făcut de râs în direct. Gafă COLOSALĂ 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel