Banciu: „99% din femeile pe care le-am cunoscut își doreau să fie plesnite”. Reacția lui Badea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea a reacționat după derapajul lui Radu Banciu.

Radu Banciu a afirmat, joi, în emisiunea „Fotbal All Inclusive” de la Prima Sport, că 99% din femeile pe care le-a cunoscut „își doreau să le mai și plesnești din când în când”. 

„Avem titlul Radu Banciu, derapaj în direct la TV: 99% dintre femeile pe care le-am cunoscut asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când. Pe lângă faptul că eu cred că este o exagerare statistică majoră. Asta cu la sută... (...) Aici, totuși, înainte de orice, mi se pare un derapaj statistic”, a spus Mircea Badea, duminică seară, la Antena 3.

„Vrea să fie și el Buhnici”, a continuat Mircea Badea. „Vrea să iasă cumva, în sensul să iasă și în legătură cu el o tevatură, un scandal, să se dea breaking news, ceva, să se sesizeze o instituție. Să fie băgat în seamă de societate, cum l-a băgat pe alt nimeni în drum. Pentru mine, iertați-mă, îl susțin pe Buhnici, dar e nimeni în drum, în lumea mea nu există, și cred că e o lume relativ realistă”, a spus Mircea Badea.

„Radu Banciu... Deci, este un strigăt de ajutor, un strigăt de disperare, vrea să fie băgat în seamă cum a fost băgat în seamă și Buhnici. Uite, eu îl ajut. Adică, după modestele mele puteri, îl ajut. Vă rog frumos, dacă se poate, să reacționați și în legătură cu ce a spus domnul Banciu”, a mai zis Mircea Badea.

Declarațiile lui Radu Banciu

Emisiunea Fotbal All Inclusive a fost transmisă joi și pe pagina de Facebook a emisiunii. În momentul în care un telespectator i-a scris prezentatorului că „recursul a alungat toate muierile de pe chat”, Radu Banciu a reacționat aducând diverse comentarii la adresa femeilor.

„Femeia nu știe unde îi sunt lipsurile, să nu credeți că din motivul ăsta lipsesc muierile (n.r. de pe chatul emisiunii) că le era frică să nu le urechem pentru ortografie. (...) Să nu-i faci curte pe chat, atunci dispare. Cât timp pari inabordabil, toată proasta-i topită după tine. Cât timp cât te dai cocoș, femeia e în jurul tău. În momentul în care dai un pic în tandrețe, în nostalgie, nu o mai interesezi Asta e muierea”, a spus Radu Banciu.

Apoi, un internaut i-a scris: „Bărbații în tandrețuri sunt plictisitori. Bărbatul trebuie să fie puternic, nu moale. De aceea ne atrag bărbații inabordabili”, comentariu la care Radu Banciu a reacționat astfel: „Păi da, dar până la un punct. Că după aia veniți și vă plângeți că v-a dat cu ranga sau cu parul. Nu mi se pare așa. Bărbatul nu trebuie să fie tare, că nu toți bărbații sunt polițiști sau vameși. Să aibă alte argumente, după părerea mea. Asta cu bătaia și cu dușmănia știu și eu că toate femeile pe care le-am cunoscut, mă rog 99%, asta își doreau: să le mai și plesnești din când în când, să se vadă că există o autoritate. Dar ele nu spun asta niciodată în viața reală. Ele o spun așa, în cuplu, în intimitate, dar în viața reală nu se duc la televizor să spună: eu de abia aștept să vină bărbatul acasă să îmi dea două-trei dosuri de palmă de să mă lase lată. Sau să îmi dea în fiecare seară numai la ficat. Nu, nu spun asta, dar într-adevăr sunt atât de proaste cele mai multe dintre ele încât asta își doresc în realitate. O relație de tipul ăsta este totalmente inacceptabil. Adică dimpotrivă atunci ia-ți un măgar sau un mistreț și stai cu ăla. E ca și cum ar zice bărbatul: mie îmi trebuie o femeie care să facă numai mâncare sau numai curat. Acestea sunt niște clișee, până la urmă”, a spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel