Băncile puse la zid: io v-am făcut, io vă omor!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

Pe fondul unui eveniment ce tinde să prindă coloratură mondială "Ocupacy Wall-Street", UE vine şi pune paie pe foc. Adevărul ne informează mai marii europeni i-ar fi ameninţat pe bancheri cu sintagma "Eu v-am salvat, eu vă falimentez". Un fel de "Io v-am făcut, io vă omor!". Cine ştie, or fi şi pe la Bruxelles oameni care simpatizează cu manifestul de peste ocean, şi s-or fi săturat să bage bani în acest sac fără fund, numit generic sistem bancar.

Din România Liberă aflăm că salariile şi pensiile ar trebui îngheţate anul viitor. Lăzăroiu, trecut şi mazilit rapid de la Muncă, încearcă să dea un semnal că la anul nu va merge cu fofârlica şi cu bani în plus la bugetari. Dacă se vor da bani pentru că este campanie, riscăm ca după să ajungem Grecia din urmă şi să o depăşim. Problema este că exact acest lucru se va întâmpla. Politicenii îmbătaţi de avântul celor 4 ani pe holurile Parlamentului, sau de căldura scaunului de primar, vor face pe dracu în patru să ne explice că nu e criză şi că putem să dăm cât vrem.

Din Gsp aflăm care sunt meciurile la barajul pentru Euro 2012. Pentru noi, care stăm acasă, ziua de azi a trecut fără nicio emoţie, ceea ce într-un fel e mai bine. De ce să ai emoţii de aiurea? Bosniacii în schimb au avut pentru ce să se uite la tragere. Soarta le-a zâmbit din nou hâd şi le-a scos în cale Portugalia lui Ronaldo. Istoria se repetă, iar după ce au fost scoşi la limită de portughezi în barajul pentru mondiale, Dzeko şi compania pot produce surpriza. În celelalte meciuri echilibrul este cuvântul de ordine. Turcia - Croaţia va fi un duel foarte tare, în care suporterii vor face un show de zile mari. Estonia - Irlanda va fi un meci de luptă, oricine ajunge la Euro dintre cele 2 va fi o surpriză, iar Cehia va da piept cu un Muntenegru care a prins o grupă mult prea slabă pentru a nu se califica.

Hotnews prezintă caracatiţa din justiţie. Cele mai agresive reţele de corupţie de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-au format înainte de '89, însă influenţa directă a magistraţilor- securişti a mai slăbit. Mulţi s-au pensionat, câţiva au supravieţuit până de curând. În lipsa unor schimbari radicale, moştenirea lor se va întinde peste câteva generaţii deoarece şi-au lăsat urmaşi după chipul şi asemănarea lor. Acest sistem s-a dezvoltat tentacular şi i-a prins în plase pe mulţi dintre cei 120 de magistraţi de la Înalta Curte.

DeCe News anunţă marea inaugurare a Terra Park. Bucureştiul va avea, începând de dumincă 16 octombrie, ora 10.30, când va avea loc deschiderea oficială, propriul parc de distracţii, Terra Park, asemenea marilor capitale din Europa şi din lume, obiectiv realizat printr-o investiţie iniţială de 25 milioane de euro, pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel