Banca Mondială, unul dintre cei mai importanți parteneri ai României. Rafila: Împreună am realizat investiții în domenii sensibile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES
Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, susține că Banca Mondială este unul dintre cei mai buni parteneri pe care îi are România în domeniul Sănătății. 

Alexandru Rafila a vorbit despre investițiile realizate cu ajutorul Băncii Mondiale.

„Unul dintre cele mai importante parteneriate pe care le are România în domeniul Sănătății este cel cu Banca Mondială. Împreună, am realizat investiții în domenii sensibile, radioterapie pentru pacienții oncologici, creșterea capacității de răspuns a secțiilor de terapie intensivă în momente critice sau construirea celor trei centre de mari arși.", a transmis ministrul.

Potrivit acestuia, Antonella Bassani și Juan Pablo Uribe au lăudat evoluția reformelor și avansul investițiilor.

„Mă bucur că în urma discuțiilor avute cu doamna Vicepreședinte Antonella Bassani și domnul Juan Pablo Uribe, Directorul general la nivel global pe sănătate, a fost apreciată evoluția rapidă a reformelor, prin dezvoltarea prioritară a serviciilor de medicină de familie și a ambulatoriilor de specialitate din domeniul medical înregistrate în ultimii doi ani, precum și avansul investițiilor deblocate la începutul anului 2022.", a transmis ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, pe pagina de Facebook. 

2. -imagine fara descriere- (rafila-facebook_94765800.jpg)

Sursă foto: Captură Facebook Alexandru Rafila 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel