Băluță - Mangia, conflict: ”Așa suntem noi, mai iuți la mânie”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Universitatea Craiova
Universitatea Craiova
Băluță a marcat de trei ori în victoria din semifinalele Cupei cu Botoșani (5-1) și a vorbit și despre conflictul cu antrenorul Mangia.

Scos din lot pentru că a comentat la deciziile antrenorului, mijlocașul în vârstă de 24 de ani s-a împăcat cu Mangia, fiind surprins bucurându-se alături de el la al treilea gol, o lovitură liberă incredibil.

"E primul hattrick din cariera mea. Mă bucur că a venit acum, într-un meci atât de important, fiindcă vrem să aducem Cupa la Craiova. Știam că nu va fi un meci ușor, mă bucur că am tratat serios toate minutele și că am câștigat la o diferență destul mare. Suporterii asta așteaptă de la noi, să-i facem fericiți.

Nu m-a doborât perioada proastă prin care am trecut. Trebuia doar să mă liniștesc, să-mi pun ordine în gânduri. Am devenit mai puternic, am muncit mult, suplimentar, mă bucur că am reușit.

Mă bucur de asemenea că am învățat din greșeli. Sunt conștient că am greșit, așa suntem noi oltenii, iuți la mânie. Mi-am dorit un meci bun contra Stelei, dar n-a ieșit (nr. 0-2). Sper să joc cum am făcut-o astăzi", a zis Alexandru Băluță la Digi Sport, citat de GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel