“Balada Zăvorancei" naște controverse. Mărioara Zăvoranu, foc și pară pe Gherghina Stancu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
oana_craciun
oana_craciun

Solista de muzică populară, Gherghina Stancu, inspirată de despărțirea Oanei Zăvoranu de Pepe, a compus o baladă-parodie, însă versurile nu au fost, se pare, pe gustul mamei Oanei. “Balada Zăvorancei” a înfuriat-o foarte tare pe Mărioara Zăvoranu, care a și ripostat, susținând că Gherghina își plănuiește ascensiunea pe "spinarea fetei sale". 

Crăciunul de anul acesta nu a fost tocmai unul liniștit în familia Mărioarei Zăvoranu. După presupusa tentativă de suicid a Oanei, planul mamei lui Zăvo de a petrece sărbătoarea Nașterii Domnului liniştit alături de fiica ei a dat greș, după ce Gherghina Stancu le-a dăruit celor două “Balada Zăvorancei”.

Înfuriată la auzul versurilor baladei, Mărioara Zăvoranu a ripostat: “Am impresia că femeia asta îşi cântă propria viaţă în balada ei, nu pe-a Oanei! Femeia asta suferă mult, e o frustrată care se ia de fata mea! În primul rând, trebuie să spun că Oana are o problemă de sănătate, nu cum spune ea acolo în balada ei. Femeia asta, bag de seamă, vrea să devină celebră pe spinarea fetei mele. Cred că nu are ce face, de are timp să scrie prostii d-astea”, a declarat Mărioara Zăvoranu, pentru Libertatea.

Balada ZăvoranceiAdevărul, ce să spun? Pepe este băiat bun Dar cred că s-a săturat Să mai fie încornorat Iubirea s-a terminat! Geaba Zăvo a regretat Şi cu Tudy s-a cuplat Pepe a zis: Vreau altă damă! Şi a luat-o pe Pastramă! Zăvo, ca să se răzbune A ales un tânăr june. Viaţa trece ca o aţă Oana n-are chef de viaţă! Umblă mereu dezbrăcată Cine să-i mai facă faţă? N-are cine s-o înţeleagă, Nimenea din lumea întreagă! Oano, din suflet îţi spun: Lasă vrăjitoarele C-o să-ţi pierzi şi numele Numai bunul Dumnezeu Mereu te-a scăpat de rău! Roagă-te şi zi, şi noapte De dragoste să ai parte! Argeşeanca Gherghina Stancu e autoarea mai multor balade-parodii la adresa unor persoane publice precum Traian Băsescu, Elodia, Gigi Becali, Adi Mutu, Emil Boc, Monica Gabor şi Dan Diaconescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel