"Băieţii deştepţi din energie" îi pun oamenii în cap lui Onţanu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ontanu sanctionat de PNL
Ontanu sanctionat de PNL

Pana de curent care a afectat Capitala aseară, i-a scos în stradă pe oamenii din Sectorul 2. Aceştia îl acuză pe primarul Neculai Onţanu că nu face nimic pentru a rezolva problema curentului din zonă. Mulţi oameni se plâng că alimentarea cu energie electrică este foarte proastă iar curentul pică foarte des.

În urma penei de curent, care a afectat în principal Sectorul 2, zeci de oameni din cartierul Petricani au ieşit în stradă blocând şoseaua timp de mai multe ore. Printre protestatari se afla și Petre Cozma, tatăl handbalistului Marian Cozma, ucis în Ungaria, informează Express-press.

”Îl așteptăm pe domnul Onțanu să vadă și el în ce condiții trăim. N-am fost deszăpeziți, nu avem apă și canalizare, ne pică lumina din 5 în 5 minute. Nu plecăm de aici până nu ni se face dreptate. Onțanu, ești primar de atâția ani, dar pentru noi n-ai făcut nimic! Lasă, că vin alegerile, o să te vedem atunci!”

Neculai Onţanu este acuzat de oameni că a dus Sectorul 2 în paragină. Pe lângă problema veche a curentului, locuitorii din zonă se plâng că nu au canalizare, iar în aceste zile nu a trecut nimeni să îi deszăpezească.

În timp ce este acuzat de oameni că lasî Sectorul 2 în paragină, Onţanu a donat săptămâna trecută, din banii publici, şapte milioane de euro către Patriarhie.

Citeşte şi:

Puterea ”mituieşte” Patriarhia, înainte ca Sf. Sinod să discute despre Piaţa Universităţii

De la panseluțe la cruciulițe. Onţanu dă 7 milioane de euro Patriarhiei, din banii cetățenilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel