Data actualizării:
Data publicării:

Băiatul lui Adrian Mutu, scandal la spital: ”Eu nu stau la coadă cu proștii”

Autor: Elena Didila
WhatsApp
Din cauza unor dureri dentare, fiul lui Adrian Mutu, Mario Mutu a ajuns de urgență la spital, miercuri noaptea.

Se pare că, în dimineața zilei de miercuri, Mario Mutu a apelat la serviciile camerei de gardă a Spitalului Sfântul Ioan, acolo unde acuza dureri dentare și insista să fie primit de urgență la secția de stomatologie. Acesta era însoțit de către iubita sa, scrie Adevărul.

Se pare că tânărul nu a agreat ideea că va trebui să aștepte la rând și a început să facă un scandal uriaș, înjurând și afirmând că el, Mario Mutu, este pus să stea ”cu toți proștii la coadă”.

De menționat că la triaj mai erau niște oameni care aveau probleme mult mai grave decât ale sale.  La scurt timp, a venit și un echipaj de poliție, să calmeze situaţia.

Mario a fost luat cu ambulanța, iar împreună cu o mașină de poliție, și a fost dus la Spitalul de Stomatologie de pe Calea Plevnei, acolo unde scandalul a continua.

Reporterii spynews l-au contactat pe Mutu jr pentru a-i cere un punct de vedere în aceast caz, iar tânărul de 20 de ani a confirmat că a ajuns la spital pentru durerile dentare, precum și că în acel moment se afla și un echipaj de poliție acolo. Întrebat dacă au degenerat lucrurile, acesta a evitat să răspundă și apoi, curajos, le-a închis telefonul reporterilor în nas.

Adrian Mutu are poprire pe salariu pentru neplata pensiei alimentare

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, are în prezent poprire pe salariu după ce Alexandra Dinu, prima sa soţie, a câştigat procesul legat de neplata pensiei alimentare, timp de mai mulţi ani, pentru fiul lor, Mario Mutu, acum în vârstă de 20 de ani. Fostul fotbalist a fost obligat de instanţă să achite suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei fostei soţii.

 

Citește și:

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel