Data publicării:

Băiat neînsoțit, de 6 ani, a luat un zbor greșit în SUA

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik
Un băiețel de șase ani a zburat singur în orașul american greșit, după ce a fost „urcat incorect” într-un avion Spirit Airlines.

Casper călătorea din Philadelphia pentru a-și întâlni bunica în Fort Myers, Florida.

Dar a ajuns în Orlando - la patru ore de mers cu mașina de Fort Myers - după ce a fost pus din greșeală în avionul greșit.

Spirit Airlines și-a cerut scuze și s-a oferit să-i ramburseze banii bunicii pentru drumul de a-l ridica pe Casper.

Casper trebuia să călătorească joi de la Aeroportul Internațional Philadelphia la Aeroportul Internațional Southwest Florida din Fort Myers, pentru a o întâlni pe bunica lui, Maria Ramos.

Dar, într-o scenă care amintește de filmul Home Alone 2, atunci când Kevin ia un zbor greșit - lăsându-l departe de familia sa de Crăciun, Casper a fost urcat într-un avion spre Orlando, care este la 160 de mile (260 km) de Fort Myers. .

După ce avionul în care trebuia să fie aterizat și nepotul ei nu se afla în el, în doamna Ramos s-a instalat panica.

„Am fugit în avion la însoțitoarea de bord și am întrebat-o: „Unde este nepotul meu? Ți-a fost predat la Philadelphia?”

„Am fugit în avion la însoțitoarea de bord și am întrebat-o: „Unde este nepotul meu? Ți-a fost predat la Philadelphia?”, a declarat doamna Ramos pentru WINK-TV, un post de televiziune din Fort Myers.

Ea a spus că însoțitorul de bord i-a spus: „Nu, nu am avut copii cu mine”.

Din fericire, Casper a reușit să-și sune bunica la scurt timp după ce a aterizat în Orlando. Doamna Ramos a condus apoi de la Fort Myers pentru a-și lua nepotul.

„Vreau ca ei să mă sune [și] să-mi spună cum a ajuns nepotul meu în Orlando”, a declarat doamna Ramos.

"Cum s-a întâmplat asta? L-au scos din avion? A urcat singur în avionul greșit?"

Spirit Airlines și-a cerut scuze și a declarat într-o declarație: „Ne luăm în serios siguranța și responsabilitatea transportării tuturor oaspeților noștri și efectuăm o investigație internă. Ne cerem scuze familiei pentru această experiență”.

Astfel de accidente sunt neobișnuite, dar minorii neînsoțiți, precum și alți pasageri au călătorit cu zboruri greșite în trecut.

În 2009, două fete diferite neînsoțite au fost plasate pe zboruri greșite ale Continental Airlines în SUA. Compania aeriană a învinuit „comunicarea greșită între personal”.

Și în 2019, un băiat a fost pus pe un zbor United Airlines către Germania, când ar fi trebuit să călătorească în Suedia, conform BBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel