Băiat de 9 ani din Bârlad, rănit cu un cuțit de tatăl său. Copilul s-a pus scut în fața mamei sale pentru a o apăra
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Băiat de 9 ani din Bârlad, rănit cu un cuțit de tatăl său / Foto: Pixabay
Băiat de 9 ani din Bârlad, rănit cu un cuțit de tatăl său / Foto: Pixabay
Un băiat de 9 ani din Bârșad a ajuns la spital după ce a fost rănit cu un cuțit de tatăl său. Copilul s-a pus scut în fața mamei sale pentru a o apăra.

Caz cutremurător lângă Bârlad. Un băiat de 9 ani a fost rănit cu un cuțit chiar de tatăl său, după ce bietul copil a sărit să-şi apere mama și s-a pus scut în fața sa. În urma acestui episod cumplit, cel mic a ajuns la spital, transmite PRO TV.

Se pare că cei doi părinți se certau, iar la un moment dat bărbatul s-a repezit înspre mama copiilor cu un cuţit. Speriat, băiatul a sărit să o apere și a primit el lovitura de cuțit.  În tot acest timp, sora băiatului, speriată și ea, a sunat la 112.

„Echipajul medical a acordat primul ajutor acestui copil, l-a pansat, l-a perfuzat, iar apoi l-au transportat la spitalul din Bârlad pentru investigaţii suplimentare. Ulterior, în cursul nopţii, copilul a fost transportat la spitalul din Iaşi pentru îngrijiri de specialitate.”, a declarat dr. Dan Ungureanu, medic la Ambulanța Vaslui.

VEZI ȘI: O fată de 13 ani din Argeș, în stare gravă la ATI, după ce a fost snopită în bătaie de tatăl său. Nici mama sa nu scăpat de furia bărbatului

Ordin de protecție pe numele agresorului

În urma incidentului, sora băiatului rănit a fost şi ea internată într-un centru pentru Protecţia Copilului pentru evaluare şi consiliere psihologică.  Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pe numele tatălui violent.

„În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Împotriva unui bărbat de 58 de ani a fost emis un ordin provizoriu de protecţie.”, a declarat Bogdan Gheorghiță, IPJ Vaslui.

Familia pare că era de mai mult timp în vizorul autorităților. În trecut s-au mai făcut anchete sociale. Cei doi fraţi au fost instituţionalizaţi anul trecut, până când responsabilii au decis că pot să se întoarcă acasă. Totuși, scandalurile au continuat, iar copii au asistat în tot acest timp neputiincioși la toate cele întâmplate. Ce se va întâmpla cu copiii de această dată, urmează să stabilească cei de la Protecția Copilului.

Din păcate acesta nu este un caz singular. Statisticile arată că foarte mulți copii din România sunt victime ale violenței în familie. Unii au ajuns chiar să fugă de acasă pentru a scăpa de chinuri. Povestea celor doi copii de 3 și 6 ani din Caraș-Severin care au fugit de acasă pentru a scăpa de bătăile părinților, o poți citi AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel