Băiat de 14 ani, prins la volanul unui autoturism
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de tookapic de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de tookapic de la Pixabay
Un adolescent de 14 ani a fost prins de polițiști la volanul unui autoturism. 

Miercuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, au oprit pentru control pe Drumul Național  DN 24 C, un autoturism condus de un minor de 14 ani din comuna Mitoc, scrie stiri.botosani.ro.

În autoturism, în calitate de pasager se afla și proprietarul acestuia, un bărbat de 38 de ani din aceeași localitate, care a declarat că i-a încredințat autoturismul minorului, deși avea cunoștință că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul respectiv nu deține asigurare obligatorie, motiv pentru care față de proprietar s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii 132/2017, iar ca măsură complementară au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

Sursă: stiri.botosani.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel