Baiț de miel. Rețetă Paște 2018
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Friptura de miel prezentă pe mesele românilor de Paște 2018 trebuie să fie însoțită de baiț sau marinată, după cum se spune în unele zone din România.

Baiț de miel. Rețetă Paște 2018. Ingrediente:

1 l vin alb


100 ml ulei de măsline


sare de mare


piper mozaic


1 căpățâna usturoi


câteva crenguțe rozmarin


câteva crenguțe mentă


câteva crenguțe cimbrișor


câteva foi de dafin

                                  

Baiț de miel. Rețetă Paște 2018. Mod de preparare:   

Punem carnea în tavă și turnăm uleiul și vinul alb peste ea. Tăiem căpățâna de usturoi în două și o punem în tavă. Așezăm, din loc în loc, crenguțele de mentă, de cimbrișor, de rozmarin și foile de dafin. Asezonăm cu sare de mare și piper proaspăt râșnit.

[citeste si]

Dăm la frigider pentru cel puțin 3-4 ore, de preferat cu o zi înainte. Înainte să dăm friptură la cuptor completăm cu apa cât să o acopere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel