Bădulescu, informații despre planul lui Ciolacu: De ce se caută cinci președinți
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Apele sunt extrem de agitate în PSD, acum după aflarea rezultatelor la prezidențiale, iar viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a explicat ce se întâmplă din punctul său de vedere.

Luni seara, la PSD, a avut loc o întâlnire a unor lideri ai social democraților, așa-numita ”tabără a puciștilor”, în biroul lui Marcel Ciolacu, șeful Camerei Deputaților:

”De astăzi dimineață, domnul Ciolacu este într-u periplu de întâlniri în care se întâlnește cu toată lumea. Ce urmează după acest moment? Așa cum a înțeles toată lumea, domnul Ciolacu se vrea a fi la conducerea interimară a partidului, lucru foarte bun, dânsul este o capacitate în PSD, poate să ducă partidul mai departe. Cu ceva timp în urmă s-a întâlnit cu două speranțe ale sportului  de partid: cu domnul Dunca de la Brașov și cu domnul Negrescu, urmând să vedem formula de viitor. Se caută cinci președinți, pentru cele cinci zone istorice, interimari, până la un nou congres” a declarat, luni, Aurelian Bădulescu.

”Până în acest moment sunt doar discuții. Domnul Ciolacu a avut discuții individuale. Primarii de București nu au fost consultați. Dânsul vrea să obțină o demisie sub condiții a doamnei Dăncilă, ceea ce se va și întâmpla. Așteptăm să treacă ziua de astăzi să vedem la ce formă se va ajunge pe un program viitor”, a mai spus viceprimarul PSD al Bucureștiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel