Bădulescu cere DEMISIA ministrului Dunca: Ne-am făcut de rușine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Senatorul PMP Dorin-Valeriu Bădulescu, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, l-a criticat pe ministrul Tineretului și Sportului Marius Dunca și i-a cerut demisia.

"As dori sa felicit un sportiv despre care presa nu a relatat deloc. Este Aurelian Ciocan din Pogoanele (orașul meu de baștina) care la recent încheiatul Campionat Mondial de Kaiac -canoe organizat la Bascov in Jud. Argeș, a obținut medalia de bronz cu echipa de Kaiak4 (U23) - proba de 500 metri cu un timp de numai 88 miimi fata de locul 1.

Deși baietii au obținut medalie la 500 m li s-au înmânat medalii pentru proba de 1000m. Asa ceva se întâmpla numai in România. Cine raspunde? Se pare ca nimeni. Iar ne-am făcut de rusine...

VEZI ȘI: Ministrul Dunca răspunde după ce senatorul Bădulescu i-a cerut demisia

Sportivi avem. Organizare, preocupare, recunoștință de la autorități nu exista după cum se poate vedea. Dar aceasta este nota obișnuita a multor guverne in ceea ce privește sportul. In alta tara. ministrul de resort ar fi plecat din funcție imediat, la noi dl. Dunca tace mâlc. Fair-play, domnule ministru, si curaj ca in sport: demisia!", a scris Bădulescu pe Facebook.

Echipa României de Kaiac 4, formată din Cosmin Lulciuc, Răzvan Albișoru, Aurelian Ciocan și Sorin Cical, a obținut, la finalul lunii iulie, medalia de bronz la proba de 500 de m, categria U23, masculin. Pe primele două locuri s-au situat echipele Spaniei și Bielarusiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel