Dorin Bădulescu a demisionat din partidul lui Traian Băsescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Plecări din PMP. Singurul pe care îl regretă Băsescu
Plecări din PMP. Singurul pe care îl regretă Băsescu
Partidul Mișcarea Populară mai primește o lovitură. Un senator și-a luat adio de la proiectul politic al lui Traian Băsescu.

Senatorul de Buzău Dorin Bădulescu a anunţat, vineri, că a demisionat din PMP, partidul creat de Traian Băsescu. Acesta a precizat că gestul său nu are legătură cu afiliarea la un alt partid ci cu ”atitutinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta”. Bădulescu a precizat că, cel puţin pentru moment, rămâne independent.

Senatorul de Buzău Dorin Bădulescu a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă că a demisionat din PMP. 

”Deşi cunosc faptul că momentul nu este unul potrivit, alimentând şi mai mult speculaţiile cu privire la trecerea către o altă formaţiune politică, trebuie să precizez faptul că această decizie a venit fără legătură cu ceea ce s-a zvonit în ultimele săptămâni. Pot arăta faptul că această decizie este rezultatul unei adânci reflecţii, determinantă fiind atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta”, a transmis Bădulescu.

Probleme și în teritoriu

Printre motivele demisiei, Bădulescu trece şi schimbarea conducerii filialei Buzău a PMP şi aducerea la şefia organizaţiei a unei persoane cu care se află în conflict de mai mult timp.

”Câteva elemente esenţiale ale incompatibilităţii merită amintite: schimbarea de marţi a conducerii filialei Buzău şi aducerea unui domn deputat de Galaţi, persoană cu care eram în conflict de mai multă vreme, votul de abţinere a colegilor deputaţi pe legea medierii, deşi se cunoştea faptul că sunt mediator şi sprijin această profesie”, a mai transmis  parlamentarul de Buzău.

În ultima vreme, au existat zvonuri potrivit cărora Bădulescu ar urma să plece la ALDE, însă acesta susţine că deocamdată rămâîne independent, opţiunea de a merge la ALDE nefiind prioritară în faţa altor variante.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel