Badea, în prima ediție iComedy cu Mickey. Ce-i transmite lui Bendeac
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
badea hash
badea hash

Mircea Badea i se alătură lui Mikey Hash în noul format al emisiunii "iComedy", după plecarea lui Mihai Bendeac. Jurnalistul i-a scris pe pagina de socializare un mesaj lui Bendeac. 

[caption id="attachment_390178" align="alignleft" width="310"] Foto: radarmedia.ro[/caption]

Lupta dintre Mihai Bendeac, Mikey Hash și Mircea Badea s-a dat pe pagina de socializare.

Mihai Bendeac a decis să iasă din emisiunea iComedy în urmă cu câteva săptămâni. La vremea respectivă, Bendeac a acuzat faptul că i s-a interzis să îl aducă în emisiune, ca invitat, pe Radu Banciu, dar și o parodie în care Mircea Badea se duela cu Radu Banciu. Atunci, Bendeac și Badea își scriau replici dure pe paginile de Facebook.

Scandalul s-a mutat pe paginile lui Mihai Bendeac și Mikey Hash. Bendeac a scris, pe Facebook, despre "o formă de ticăloșie" cu aluzii, dar fără nume, la Mikey Hash, fostul lui partener de la iComedy. Hash a reacționat, acuzându-l pe Bendeac că "a lăsat echipa baltă". Bendeac a replicat, menționând numele Mikey: "nu uita un singur lucru: ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac". Mircea Badea l-a susținut pe Mikey Hash și a scris: "Îl rog pe disidentu' 'libertății de exprimare' să nu mai schelălăie: e dizgrațios. Nu l-a săpat/dat nimeni afară, el a ales să-și bage picioarele".

"Poate cu aceasta ediție (una singura pentru mine!) se prinde si el ca umorul nu înseamnă o scălămbăială la fiecare trei secunde, ci replica deșteaptă, spontana, vie, energică si mult joc de picioare fără șchiopătat stângaci", a mai scris Badea pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel