Badea îi răspunde lui Moraru: "Curvele virgine ramân totuși curve"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mircea
mircea

Aflat, duminică seara,  la Realitatea TV, Radu Moraru a declarat că el nu a făcut decât să reacţioneze la "blestemele" lui Mircea Badea: "Ce să faci? Să taci şi să nu replici la nişte blesteme şi la nişte îndemnuri de tipul mori".

"L-am acuzat că nu e suficient de bărbat atunci când Voiculescu îi spune în ureche ce trebuie să facă şi pe cine trebuie să atace. Am mai spus că de multe ori e un ventilator care împroaşcă cu noroi pe toată lumea. Nu cred că e un limbaj suburban cum s-a spus. Eu am reacţionat la blestemele pe care el le produce pe post care nasc un climat de violenţă. Ce să faci? Să taci şi să nu replici la nişte blesteme şi la nişte îndemnuri de tipul mori. Mircea Badea vorbeşte de minciună şi vorbeşte despre pariuri cu cancerul când el ştie foarte bine că minte. A minţit că nu ştiu care emisiune are audienţă zero. El minte frecvent", a declarat Radu Moraru.

Moraru a spus că nu i se pare normal să fie blestemat la televizor: "Un individ la televizor practică blesteme. Vrăjitoria s-a interzis pe micile ecrane tocmai din cauza faptului că vrăjitoarele practică acest tip de blesteme. Blestemele sunt interzise la orice televiziune din Europa. Eu nu sunt de acord ca cineva să mă blesteme la televizor. Chiar îţi convine să auzi o astfel de metaforă pe post: Mori? Badea a spus că nu vrea ca emisiunea lui să fie un pamflet, că vrea să fie asumată.Nu mi se pare ok să persişti în ameninţări şi să faci pariuri cu citostaticele. Cred că nu ştie Badea ce vorbeşte, ce e cancerul, ce înseamnă să ai un apropiat care poate are cancer".

Față de cele declarate de Radu Moraru, duminică seara la Realitatea TV, Mircea Badea îi răspunde pe blog, în stilul caracteristic. "Curvele virgine raman totusi curve" este titlul textului în care Badea scrie că "In tara curvelor virgine dansele vorbesc cu gura plina despre bune maniere contrapuse “dialogului suburban”. In tara unde Basescu este presedinte reales si poporul se holbeaza numeros si obsesiv la doamne construite anex in jurul orificiilor, pluteste un strat des de flatulenta slobozita doct.

Carevasazica natiunea este oripilata de cuvinte fara echivoc caci e de bonton sa para ca “servesti” somon fume cand ragai bere si ghiorlai carnati din ranza de osanza. E recomandabil sa faci matreata la blana de pe membre si sa emani duhoare statuta cand oftezi roz a Cacharel.

Se numeste ipocrizie si e boala romaneasca in faza terminala. Unii sunt imunzi, eu prefer sa raman imun.

P.S. “Colegi de breasla”. Asta e un cliseu bengos mestecat obsesiv ca o ciunga la gura a doua de catre ziaristii fara ziar , nauci ca prompteristii fara prompter.

P.S. 2 Eu fac parte dintr-o singura breasla: a mea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel