Badea, revoltat: "La STS, nu, n-ai nicio treabă. E Opriş"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea s-a arătat revoltat și, totuși, a declarat că se aștepta la o asemenea situație. Vedeta Antena 3 a comentat ironic decizia lui Traian Băsescu de a-l păstra pe Marcel Opriș în scaunul de la conducerea STS. Mircea Badea a spus despre Opriș că e "Dumnezeu pe pământ". 

"A zis (Traian Băsescu - n.r.) ce ne aşteptam să zică: de domnul general Opriş de la STS nu se atinge nimeni. Am mai spus că în această ecuaţie nu ai cum să ocoleşti STS. (...) La Guvern a căzut un ministru (Radu Stroe, de la Interne - n.r.), au căzut nişte şefi de instituţii. La STS, nu, n-ai nicio treabă. E Opriş, nu. Ăla e Dumnezeu pe pământ", a spus Mircea Badea, duminică, la emisiunea "În gura presei", de la Antena 3.

Reacția realizatorului vine după ce Băsescu a dat vina pe Guvern și a spus că este o minciună că STS trebuia să localizeze unde se află avionul prăbușit în Apuseni, unde, din cauza frigului, au murit două persoane.

"Aici ţine de patolologic, nu mai e cinic. După ce au au murit doi oameni, el să înceapă cu <dacă eram eu îi salvam>", a adăugat contrariat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel