Badea, despre existența extratereștrilor: Tema va deveni legitimată. Confirmări din structuri oficiale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: captură "În Gura Presei", Antena 3
Sursa foto: captură "În Gura Presei", Antena 3
Mircea Badea a vorbit despre existența extratereștrilor, o temă din ce în ce mai abordată în ultimele zile.

"O să vedeţi că tema cu extratereștrii va deveni legitimată din punct de vedere oficial, din ce în ce mai tare. Până acum, a fost tratată aşa, în manieră anecdotică, minimalizând-o şi chiar ridiculizând-o. Acum, dacă aţi observat, în fiecare zi mai apare câte o confirmare a temei, o legitimare a temei dintr-o structură oficială. Va deveni, fără doar şi poate, o temă foarte prezentă. Veţi vedea asta. Nu am nicio îndoială. O simt, o văd, se întâmplă", a declarat Mircea Badea, în emisiunea "În gura presei", de la Antena 3.

 Congresul SUA cere Executivului să informeze populația despre activitățile Pentagonului privind activitățile OZN

Anul trecut, Congresul SUA a ordonat Executivului să informeze populația despre activitățile unității Pentagonului responsabil cu activitățile OZN. Redactarea acestui raport a fost încredințată Direcției Seviciului de Informații (DNI), raport care ar trebui prezentat până la 25 iunie.

Agențiile americane de informații nu au găsit nicio dovadă că fenomenele aeriene inexplicabile la care au fost martori piloții marinei americane în ultimii ani sunt nave spațiale extraterestre, dar încă nu pot explica mișcările neobișnuite care i-au intrigat pe oamenii de știință și pe militari, spun înalți oficiali ai administrației SUA care au fost informați cu privire la concluziile mult-așteptatului raport guvernamental, relatează New York Times.

O versiune neclasificată a raportului urmează să fie prezentată Congresului SUA până pe 25 iunie, cu puține concluzii ferme. 

OZN-uri și în România

Cazurile nu se rezumă la spațiul aerian al Statelor Unite ale Americii. Și în Buzău, aviatorii de la unitatea de aviație Boboc, au avut loc apariții misterioase. În timp ce efectuau un zbor de antrenament cu elicopterele IAR-316, piloților le-a ieșit în cale o sferă roșie. Dimensiunile acesteia erau duble față de lungimea elicei elicopterului, având o viteză de deplasare uimitoare. Un pilot, Marcel Smoleanu, spunea că viteză sferei era enorm mai mare față de cea a rachetelor lansate de elicoptere. 

"Era ora 23. Fiecare era cu gândurile lui, mai ales că prinsesem și o muzică liniștitoare la radio. Zburam la o sută de metri de sol și vedeam Urziceniul, luminat. La un moment dat, brusc, în partea stângă s-a aprins o sferă mare, roșiatică, incandescentă”, își amintește Marcel Smoleanu, pilotul primului elicopter ce zbura pe ruta Buzău - Urziceni, scrie Știri de Buzău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel