Badea: Când îl vezi pe ăsta, te înspăimânți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea a vorbit, în emisiunea "În gura presei", despre Adrian Papahagi.

Politicianul, după ce Elena Udrea a fost desemnată la conducerea PMP, a scris pe Facebook că își pierde iluziile și naivitățile. Mircea Badea a comentat, în stilu-i caracteristic, acest aspect.

VEZI ȘI: Papahagi, mesaj trist: Îmi pierd treptat iluziile și naivitățile

"Ăsta nu înțeleg cum supraviețuiește fiind atât de naiv. Văzându-l pe Papahagi cât este de naiv, mă întreb cum dracu' a supraviețuit și cum a reușit să fie și atât de gras. Îți dai seama că ăsta găsește și mâncare. Uitați-vă bine la el. El a candidat la președintiția PMP. A venit la pupitru și a vorbit cu o voce subțire. Papahagi poate să joace în clanul Soprano, din două motive: este agabaritic și are o voce de soprană", a zis Mircea Badea.

În plus, sâmbătă, în discursul rostit în faţa delegaţilor la Congres, Adrian Papahagi a arătat că "marii politicieni sunt oameni de curaj", el adresând şi un îndemn inedit: "Nu vă fie frică, nu fiţi căcăcioşi!". Și această declarație a fost comentată de Mircea Badea: "Când îl vezi pe ăsta vorbim despre "căcăcism", te înspăimânți și clar îți spui: a apărut spaima canalizărilor".

VEZI ȘI: CONGRES PMP. "Nu fiți căcăcioși! Lua-i-ar naiba pe PDL!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel