Data publicării:

Badea: Băsescu mi se pare mai puţin răzgândac decât Ponta

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Ponta "halucinează", a afirmat Mircea Badea, referindu-se la explicaţiile premierului care a propus-o pe Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA. Badea  face o paralelă între răzgândirea preşedintelui Traian Băsescu şi cea a ministrului interimar de la Justiţie. Totodată, Mircea Badea i-a mai transmis un mesaj pe Facebook lui Victor Ponta. "Ieşi afară, Ponta ordinară!"

 "Ponta în momentul ăsta halucinează, spune cum o să fie Morar şef peste Parchete, spune cum a propus-o el pe Kovesi, ca să n-o refuze Băsescu, dar tot el zice că n-a vorbit cu Băsescu dacă o refuză sau nu", a explicat, miercuri, Mircea Badea, la emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.

 Badea a spus că au mai fost cel puţin două momente în ultimii ani cu Ponta:

 "1. Învestirea guvernului Ungureanu şi discursul ăla halucinant al lui Ponta, că nu l-a obligat nimeni să-i facă lu` ăla pantofii, lui Ungureanu (...). 2. În seara câştigării alegerilior cu peste 60%, a venit şi zis <noi avem nevoie de UDMR>. Cum, la peste 60%, să ai nevoie de UDMR", s-a întrebat Badea retoric.

 "Ăsta este al treilea moment fără nici un fel de minimă logică. El pe sine se contrazice şi se răzgândeşte. Răzgândeala lui Băsescu că demisionează în cinci minute e deja la copii şi juniori. Deja, Băsescu mi se pare mai puţin răzgândac decât e Ponta", a comentat Mircea Badea, miercuri, la Antena 3.

 "Unii spun că e şantajabil. Nu cumva are dublă comandă?", a încheiat realizatorul emisiunii "În gura presei". Tema aceasta a fost reluată și la  emisiunea "În gura presei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel