Baconschi se cere candidat la Preşedinţie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
baconschi
baconschi

Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a declarat în interviu acordat Hotnews că se gândeşte să candideze la funcţia de preşedinte.

teodor baconschi se gândeşte să candideze la Preşedinţia RomânieiTeodor Baconschi a precizat că încă nu s-a luat o decizie în partid, dar ar putea fi un candidat mai bun decât ceilalţi. „Nu pot anticipa asupra deciziei propriului meu partid politic şi nici nu cred că e momentul să o fac, dar nu cred că în această ipostază, dacă destinul mă va duce acolo, aş fi mai rău decât orice alt candidat, dimpotrivă.” a spus Baconschi. În urmă cu câteva zile,  Traian Băsescu l-a nominalizat ca fiind unul dintre potenţialii candidaţi la Preşedinţie.

Ministrul de Externe a intrat în PDL în urmă cu mai puţin de o lună, declarând că îşi "asumă" alături de ceilalţi membri ai partidului "un proiect dedicat binelui comun". În momentul aderării la Partidul Democrat Liberal, Baconschi a transmis că”partidul are nevoie de voci noi, de oameni capabili să fie purtătorii de mesaj ai României europene. Angajamentul meu doreşte să demonstreze că lupta cu un tip de politică populistă şi iresponsabilă nu e pierdută. Cei din generatia mea nu-si mai permit luxul de a sta pe margine.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel