Baconschi, insulte de ”domn”: Turcan, adulatoarea intimă a lui Blaga
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
baconschi turcan dece
baconschi turcan dece

Democrat-liberalul Teodor Baconschi intervine în conflictul Elena Băsescu-Raluca Turcan, apărând-o pe mezina președintelui, într-o manieră nu tocmai elegantă.

”Raluca Turcan, egeria lui Stolojan, soția fostului purtător de cuvânt de la Cotroceni și, mai nou, adulatoarea umedă a lui Vasile Blaga, declară că 'în acest moment, PDL nu are ca obiectiv excluderea Elenei Băsescu'. Sunt cutremurat de atâta generozitate, chiar dacă tot nu înțeleg care e atunci 'obiectivul' PDL în viitorul previzibil. Ah, uitasem ținta fixată de dl Blaga: 30 % în 2016..”, a scris sâmbătă pe Facebook susținătorul Monicăi Macovei la Convenția PDL din 23 martie.

Vicepreședintele democrat-liberal Raluca Turcan a intrat în conflict cu Elena Băsescu, după ce s-a zvonit că PDL urmează să-l excludă din partid pe europarlamentar. Întrebată de jurnaliști dacă există curentul acesta în PDL, Raluca Turcan a răspuns că ”PDL nu are ca obiectiv în acest moment excluderea din partid a Elenei Băsescu”. Iritată de răspunsul lui Turcan, mezia președintelui a ironizat-o pe aceasta, făcând referire la parcursul său politic, sprijinit de Theodor Stolojan. Raluca Turcan a catalogat reacția europarlamentarului drept un act de imaturitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel