Bacău: Un şofer ucrainean beat care conducea o autocisternă încărcată cu combustibil, dat jos cu forţa de poliţişti
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
 Un şofer ucrainean beat care conducea o autocisternă încărcată cu combustibil a fost dat jos cu forţa de poliţişti.

Un şofer beat din Ucraina care conducea o autocisternă încărcată cu combustibil a fost dat jos cu forţa de poliţişti din autovehicul, în localitatea Cleja, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Autocisterna a fost oprită în cadrul unui filtru organizat, sâmbătă seara, de poliţiştii rutieri.

'La oprirea autovehicului, ca urmare a solicitării echipajului de poliţie, şoferul s-a încuiat în camion şi a refuzat orice comunicare cu poliţiştii. Situaţia se impunea a fi clarificată, fapt pentru care poliţiştii au deschis portiera autovehiculului, prin geamul lateral. Ulterior, s-a procedat la imobilizarea şi stabilirea identităţii conducătorului auto, respectiv, un bărbat în vârstă de 41 ani, din Ucraina. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 1,35 mg/ l alcool pur în aerul expirat', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Cătălina Păduraru.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel