Băcanu, gest jignitor la Antena 3. Ursu: Vreți să plecați din studio chiar acum?
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 01 Martie 2019, 22:46
WhatsApp
Liberalul Cristian Băcanu a făcut un gest neașteptat în direct, la Antena 3, în emisiunea ”Exces de Putere”. 

În loc de mărțișor, avocatul de la PNL a scos din sacou niște steaguri cu însemnul PCR. 

”PCR avea o mare problemă cu românii care aveau o bună reputație în afara țării și, dacă tot aveți problema asta, eu vreau să vă fac un cadou” a spus Băcanu, în timp ce scotea steagul PCR din sacou și i-l dădea Gabrielei Zoană, europarlamentar PSD.

Steaguri au fost puse și pe masa moderatorilor, Oana Zamfir și Adrian Ursu. Cristian Băcanu susține că PSD a acționat, în cazul Laurei Codruța Kovesi, ca PCR, pentru că nu a susținut-o pentru funcția de procuror-șef european. 

”Moment artistic. Bravo! Bravo!” a spus ironic Adrian Ursu, aplaudând. Băcanu a continuat: ”Mărțișor cu steagul Partidului Comunist Român. Le lăsăm la Antena 3”. 

(w670)

”E absolut jignitor ce faceți! Vreți să plecați din studio chiar acum?” i-a spus Adrian Ursu liberalului. ”Mă dați afară?” a întrebat Băcanu. ”Nu, zic vreți să plecați dvs. din studio?” a răspuns Adi Ursu. Oana Zamfir l-a întrebat dacă lui Merkel nu-i dă un steag, că ”e comunistă rău, și-au bătut joc de om”, având în vedere votul extrem de redus pentru candidatul Germaniei. 

”Moment artistic absolut spectaculos! Extraordinar! Cum l-a pregătit dl Băcanu. Vă dați seama cum a stat dânsul cu bețișoarele în coastă?” a continuat Adi Ursu. 

Vezi și: Ursu a răbufnit după gestul lui Băcanu: Dezgustător! Ați recurs la recuzita lor penibilă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?