Băcanu, gest jignitor la Antena 3. Ursu: Vreți să plecați din studio chiar acum?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Liberalul Cristian Băcanu a făcut un gest neașteptat în direct, la Antena 3, în emisiunea ”Exces de Putere”. 

În loc de mărțișor, avocatul de la PNL a scos din sacou niște steaguri cu însemnul PCR. 

”PCR avea o mare problemă cu românii care aveau o bună reputație în afara țării și, dacă tot aveți problema asta, eu vreau să vă fac un cadou” a spus Băcanu, în timp ce scotea steagul PCR din sacou și i-l dădea Gabrielei Zoană, europarlamentar PSD.

Steaguri au fost puse și pe masa moderatorilor, Oana Zamfir și Adrian Ursu. Cristian Băcanu susține că PSD a acționat, în cazul Laurei Codruța Kovesi, ca PCR, pentru că nu a susținut-o pentru funcția de procuror-șef european. 

”Moment artistic. Bravo! Bravo!” a spus ironic Adrian Ursu, aplaudând. Băcanu a continuat: ”Mărțișor cu steagul Partidului Comunist Român. Le lăsăm la Antena 3”. 

(w670)

”E absolut jignitor ce faceți! Vreți să plecați din studio chiar acum?” i-a spus Adrian Ursu liberalului. ”Mă dați afară?” a întrebat Băcanu. ”Nu, zic vreți să plecați dvs. din studio?” a răspuns Adi Ursu. Oana Zamfir l-a întrebat dacă lui Merkel nu-i dă un steag, că ”e comunistă rău, și-au bătut joc de om”, având în vedere votul extrem de redus pentru candidatul Germaniei. 

”Moment artistic absolut spectaculos! Extraordinar! Cum l-a pregătit dl Băcanu. Vă dați seama cum a stat dânsul cu bețișoarele în coastă?” a continuat Adi Ursu. 

Vezi și: Ursu a răbufnit după gestul lui Băcanu: Dezgustător! Ați recurs la recuzita lor penibilă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel