BAC 2024. Rezultate simulare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
BAC 2024. Rezultate simulare. Rezultatele de la simularea examenului de Bacalaureat vor fi comunicate astăzi, 15 martie 2024.

BAC 2024. Rezultate simulare. Comunicarea rezultatelor se face anonimizat, utilizându-se codurile individuale care înlocuiesc numele şi prenumele candidaţilor. La prima probă a examenului, elevilor le-au fost distribuite, pe bază de semnătură de primire, codurile individuale. Pe baza acestora, candidaţii vor afla rezultatele obţinute.

BAC 2024. Rezultate simulare. Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare în perspectiva examenelor din vara acestui an.

BAC 2024. Rezultate simulare. De asemenea, rezultatele obţinute la simulare nu se contestă şi nu se trec în catalog, scrie Agerpres. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care se doreşte consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesaţi.

BAC 2024. Rezultate simulare. Simularea examenului naţional de Bacalaureat a fost organizată în peste 1.320 de unităţi de învăţământ. Obiectivele simulării sunt familiarizarea elevilor cu rigorile unui examen real, dar şi optimizarea rezultatelor obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar la finalul studiilor liceale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel