BAC 2017 LOGICĂ. Elevii cer DREPTATE după subiectul controversat: Publicați acest mesaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
BAC 2017 LOGICĂ. Subiectul II, punctul E, a dat mari bătăi elevilor în acest an, la examenul de Bacalaureat 2017. DC News a semnalat acest lucru în premieră. În rândurile de mai jos, găsiți mesajul unui elev adresat profesorilor corectori în speranța că problema va fi rezolvată și nu vor pierde punctaj la respectivul subiect.

BAC 2017 LOGICĂ. "Vă scriu în legătură cu examenul de Bacalaureat la logică 2017. Sunt de părere că cei care au creat subiectele au vrut să ne inducă în eroare prin punctul E, de la subiectul 2. Unii au scris că sunt obversiuni valide (ceea ce e corect), dar au scris că respectă legea distribuirii termenilor, (ceea ce nu e corect) și pentru faptul acesta, unii profesori nu vor să puncteze deloc.

[citeste si]

Eu și mulți alții am scris că sunt conversiuni incorecte, pentru că în nicio variantă de bacalaureat nu apare obversiunea și niciodată nu s-a dat așa ceva la subiectul acesta. Am dori să rugăm domnii profesori să ne înțeleagă și să ne puncteze ambele variante, având în vedere faptul că nu s-a dat niciodată și nu există exercițiul cu obversiunea la punctul E, subiectul 2, în nicio variantă de bacalaureat. Am fost induși în eroare și nu ni se pare corect, pentru că 80 de sutimi contează enorm! V-am fi recunoscători dacă ați publica mesajul să îl vadă cât mai multă lume (mai ales profesorii corectori)" - a fost mesajul pe care un absolvent al clasei a XII-a ni l-a transmis.

VEZI ȘI: BACALAUREAT 2017, LOGICĂ. Probleme la BAC. PETIȚIE după o controversă uriașă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel