Mama unei fete care a luat 10 la BAC cere bani presei pentru apariții TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mama unei fete care a luat 10 la examenul de Bacalaureat 2014 le cere bani jurnaliștilor.

Mama tinerei din Ciucea, Doriana Șandru, cere bani pentru ca televiziunile să poată să îi filmeze fiica.

VEZI ȘI: Dana Grecu, foarte impresionată: Suntem mândri de ea!

Când a fost întrebată dacă s-ar putea face un material mai amplu, fata care a luat 10 la BAC 2014 a zis: "V-o dau puțin pe mama, pentru că vrea să vorbească și ea cu dumneavoastră, dacă nu vă supărați!".

"Am vrea să facem un material mai amplu cu fiica dumneavoastră", a spus reporterul.

"Toată lumea vrea să o filmeze, dar nu am acceptat nimănui nicio filmare până acum. Nu am acceptat și nici nu accept, pentru că nimeni nu vine cu un buchet de flori, nimeni nu vine cu un cadou pentru ea.  Nici măcar direcțiunea nu i-a dat un telefon până când nu am intervenit eu. Facem un material, dar să aveți dvs., nu dvs. firma la care lucrați, postul de televiziune, nu dvs. ca persoană, să aveți puțină atenție pentru fata asta pentru că fata asta ca să ajungă cine a ajuns a muncit enorm. E o fată de la țară și o fată care muncește", a spus mama.

"Pentru câți bani ar face materialul?", a întrebat reporterul. "Oferiți-i domnule. Dacă va fi și ea mulțumită și eu ca părinte, pentru că eu am fost mentorul ei și avem și noi o mică pretenție. A venit și PRO TV -ul, dar nu am acceptat. Oferiți-i dvs. cât considerați, noi nu suntem oameni fițoși, oameni de bani gata, dar am și eu pretenția pentru această fată, pentru a fi răsplătită munca ei", a spus mama Dorianei, scrie Știri de Cluj.

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Valentin Cuibus, a declarat că nu poate comenta aceste vorbe.

FOTO: Stiridecluj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel