SCANDAL în showbiz. Abi Talent a REVENIT. L-a făcut PRAF pe Velea. "ZDREANȚO. Ești un SCLAV"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
"Baby Abi" Talent a revenit în forță cu atacurile la adresa rivalului său, Alex Velea. Cum s-a folosit de un cățel pentru a-l jigni pe Velea. 

Deși a lipsit două luni din lumina reflectoarelor, Abi Talent nu a stat degeaba și și-a plănuit revenirea în forță și noul atac la adresa lui Alex Velea. Acesta a lucrat la o nouă piesă care a ajuns deja pe locul doi în trending de pe Youtube și care, la cum curg vizualizările, va ajunge cu siguranță pe locul unu. 

Un câine, elementul care continuă seria miștourilor

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea a culminat acum aproximativ patru luni, cu piesa "Sifon Abi", lansată de Velea, iar de atunci, "Baby Abi" a stat, s-a gândit și a scos compoziția care-l face praf pe rivalul său și care a fost intitulată "Câinele meu".

Abi a postat pe pagina de Instagram două fotografii cu el, alături de un cățel, din rasa Bichon și chiar dacă pare ceva total obișnuit, bietul animal este chiar elementul care continuă seria miștourilor dintre cei doi artiști. 

Bichonul poartă la gât un medalion auriu pe care scrie „VELEA GOLDEN BOY".

Versurile dure ale lui Abi, pentru Alex Velea

„Zdreanțo, a venit Velea / Cum a venit a și plecat și toată lumea l-a uitat / Ai 50 de ani, ești un sclav, dă-te-n @#$% tăi/ Cum îți permiți tu să îmi faci mie diss la anii tăi / Credeai că o las așa și că nu o să-ți răspund vreodată / Dar ai uitat că demonii nu iartă niciodată / Eu te-am dezgropat, tot eu te îngrop / În cerșit o să fii trapper, dar nu îți iese deloc / Spune de câți ani nu ai mai văzut un loc în top", sunt doar o parte dintre versurile pe care Abi i le-a scris lui Alex Velea, fără nicio reținere.

 

 
 
 
View this post on Instagram

Regii Romaniei ????

A post shared by @ 1babyabi1 onFeb 26, 2020 at 10:10am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel