Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay, invitat la cel mai mare festival de trap din România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Deaconescu
WhatsApp
Sursa foto: captura video YouTube Claudia Iulia
Sursa foto: captura video YouTube Claudia Iulia
După ce a fost invitat pe scenă la concertul Coldplay de miercuri și joi seară și a fost huiduit de public prima oară, cântărețul de manele Babasha va urca pe scena celui mai mare concert de trap din România: Beach, Please.

Postarea de pe pagina de Instagram a festivalului de trap din Costinești a acumulat peste 130.000 de aprecieri și aproape 1.600 de comentarii în doar 17 ore. Reacțiile fanilor sunt în mare parte pozitive, aceștia felicitându-l pe Selly, unul dintre organizatorii festivalului, pentru decizia rapidă de a-l include pe Babasha în lineup. Pe TikTok, anunțul a strâns 125.000 de aprecieri.

Prezența lui Babasha pe scena Coldplay a fost inițiată de trupa britanică, cunoscută pentru susținerea artiștilor locali cu potențial. Cu toate acestea, Babasha are deja o popularitate considerabilă în România, unde videoclipurile sale de pe YouTube adună milioane de vizualizări, fiind în trending printre tineri.

Cea mai ascultată piesă a sa, "Baklava", a atins peste 34 de milioane de vizualizări într-o lună. De asemenea, melodia sa recentă, "Păi Naa", interpretată și la concertul Coldplay, a adunat 7,4 milioane de vizualizări pe YouTube în aproape două săptămâni.

Babasha are o prezență semnificativă pe rețelele de socializare, cu peste 300.000 de urmăritori pe TikTok și circa 115.000 pe Instagram. Videoclipul în care explică experiența sa de la concertul Coldplay a devenit viral pe TikTok, strângând peste două milioane de vizualizări în mai puțin de o zi.

Incidentul de la concertul Coldplay, unde publicul l-a huiduit pe Babasha în timpul prestației alături de Chris Martin, a generat o dezbatere amplă pe rețelele de socializare.

La concertul de joi seară, trupa Coldplay a revenit pe scenă și a încurajat publicul să huiduie "și mai tare", alimentând și mai mult discuțiile online.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beach, Please! Festival (@beachplease)

Despre Beach, Please!

Festivalul Beach, Please! se va desfășura în perioada 10-14 iulie 2024, la Costinești. Inițial, festivalul era planificat să dureze 3 zile, dar organizatorii au anunțat recent că durata va fi extinsă la 5 zile.

Anul acesta, pe scenă vor urca artiști precum Wiz Khalifa, Anitta, Yeat, Don Toliver, Chief Keef, Ice Spice, 6ix9ine, Trippie Redd, NLE Choppa, Gucci Mane, Rick Ross, City Morgue, Lil Pump și mulți alții. Wiz Khalifa va veni pentru prima dată în România, la festivalul din Costinești, în luna iulie. NLE Choppa și 6ix9ine revin la „Beach, Please!” după show-urile impresionante de la edițiile anterioare. Lineup-ul din acest an însumează aproximativ 288 de milioane de ascultători din întreaga lume, conform Spotify, transformând „Beach, Please!” în cel mai mare festival urban din Estul Europei.

Citește și - Babasha a cântat din nou la concertul formației Coldplay - VIDEO; Între muzică și huiduieli. Alexandru Marin, glume despre apariția surprinzătoare a lui Babasha pe scenă alături de Coldplay; Astrograma lui Babasha, realizată de Daniela Simulescu „O asemenea ocazie o ai o dată în viață!"; Precedentul cu Babasha și Coldplay datează din 1847. Sigur nu știi ce s-a întâmplat la Iași acum aproape 200 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel