Baba Vanga și Nostradamus, previziuni despre PLANUL lui Putin. Legătura cu România dă FIORI. "Va deveni domnul LUMII! Flăcările Marelui Război"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: AGERPRES / Antena 3 / Pixabay (GDJ)
Foto: AGERPRES / Antena 3 / Pixabay (GDJ)
Baba Vanga și Nostradamus au prezis războiul Rusiei. Iată ce au spus despre Vladimir Putin și ce urmează să se întâmple.

Înainte să-și dea ultima suflare, Baba Vanga, supranumită şi "Nostradamus de Balcani", a reușit să prevestească faptul că până în anul 2030 oamenii vor reuși să intre în contact cu alte forme de viață și că până în anul 3797 planeta noastră va dispărea, dar numai câțiva oameni vor avea dreptul să părăsească Sistemul Solar pentru a-și continua existența pe altă planetă.

Bulgăroaica a avertizat că, până în 2170, o mare parte a globului va fi afectată de o secetă de lungă durată. În 3005, un război va izbucni pe planeta Marte, colonizată de oameni, iar, în 3010, o cometă va lovi Luna, generând un uriaș nor de praf cosmic.

Tot ea a mai spus și că Pământul se va cufunda în întuneric.

Ce a prezis Baba Vanga despre Rusia și Vladimir Putin: Nimeni nu poate opri Rusia!

Atât Nostradamus, cât și Baba Vanga au prezis mai multe conflicte majore în istoria omenrii, iar acum, pe fondul amenințării războiului dintre Rusia și Ucraina, apar tot felul de întrebări despre ce urmează să se întâmple.

Baba Vanga era sigură că Rusia va fi noua putere a lumii.

"Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii", a spus Baba Vanga.

Ce a prezis Nostradamus despre Putin și Rusia. Legătura cutremurătoare cu România

Asemenea Babei Vanga, și Nostradamus a făcut previziuni despre Rusia și a făcut referire la România, în catrenul 26 din Centuria V: "Din Rusia se apropie în masă  / Distrugătorul va ruina acel oraş  / Violentă distrugere, Romainie va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite".

Românul Vlaicu Ionescu, considerat cel mai important "traducător" al profețiilor lui Nostradamus, era de părere că referirea la țara noastră poate fi înțeleasă greșit și că, de fapt, ar fi vorba probabil de o simplă greșeală de ortografie și că acel "Romainie" nu ar fi despre România.

Una dintre interpretări ar fi că acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul Război Mondial îl va începe Rusia, care va invada ţările vecine de la vest, inclusiv România.

Iată profețiile Babei Vanga pe ani

Astfel că, în următorii 90 de ani, viața pe Terra se va restrâge considerabil. Alte profeții ale prezicătoarei:

2043: Europa va fi transformată într-un califat islamic, cu capitala la Roma. Economia lumii va fi controlată de musulmani.

2066: Statele Unite vor utiliza arma climatică, în încercarea de a readuce Europa la creștinism.

2100: Un Soare artificial va lumina partea întunecată a Pământului.

2130: Omenirea va învăța să trăiască sub apă.

2170: Seceta globala.

2201: Pe Pământ, temperaturile vor scădea pe fondul reducerii activității solare.

2262: Planetele își vor modifica treptat orbitele.

3010: Pe Terra viața va dispărea, practic, dar omenirea va atinge un nivel de dezvoltare care îi va permite să "se mute" într-un alt sistem planetar.

Baba Vanga a prezis că sfârșitul lumii va veni în anul 5079, dar nu a explicat și motivul care va duce la acest sfârșit.

Baba Vanga, profeție despre 2022

Baba Vanga a spus că în 2022 omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete, dar și cu un adevărat război.

Ea a mai spus și că, în 2022, încălzirea globală va accelera dezghețul și va provoca apariția unui nou virus letal. Potrivit ei, acesta va apărea prima dată în Siberia.

Virusul se va dezgheța, după ce ar fi stat conservat mulți ani.

"Chiar și cei care vor scăpa vor muri din cauza unei boli oribile", zicea aceasta.

Totodată, Baba Vanga a avertizat că mai multe țări asiatice, dar și Australia ar trebui să se pregătească pentru consecințele unor dezastre naturale, cum ar fi inundațiile care vor avea loc în 2022 și care ar putea provoca o lovitură puternică în economia mondială deja lovită.

În India ar urma ca mai multe zone agricole să sufere consecințele unei infestări cu lăcuste. De asemenea, femeia a vorbit despre una dintre cele mai mari temeri ale societăților dezvoltate - tehnologia. Potrivit ei, tehnologia va avea un impact negativ și ar putea deveni incapabilă să distingă realitatea de virtual.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel