Azerbaijan: 12 morți și zeci de răniți în urma atacului cu rachetă din Ganja. Armenia respinge acuzațiile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Cel puțin 12 oameni au murit după ce o rachetă a lovit sâmbătă o zonă rezidenţială din cel de-al doilea oraş din Azerbaijan, Ganja.

O rachetă a lovit sâmbătă o zonă rezidenţială din cel de-al doilea oraş din Azerbaijan, Ganja. Cel puțin 12 persoane au fost ucise, iar alți 40 de oameni au fost răniți, a declarat Procuratura Generală din Azerbaijan, potrivit Interfax.

Anterior, Baku a anunțat un atac cu rachete a forțelor armate armene asupra a două orașe azere - Ganja și Mingechevir. Ganja a fost lovită de două rachete, ambele în zone rezidențiale. Un total de 20 de case au fost avariate, cinci case au fost distruse complet. Operațiunile de căutare și salvare sunt încă în desfășurare. Rachetele care vizau Mingechevir au fost interceptate de apărarea aeriană a Azerbaidjanului. Ministerul Apărării Armeniei a respins acuzațiile venite de la Baku despre bombardarea teritoriului Azerbaijanului.

„Niciun foc nu a fost deschis de pe teritoriul Armeniei sau de la Forțele Armate Armene în direcția Azerbaidjanului”, a scris Shushan Stepanyan, secretar de presă al Ministerului Apărării din Armenia, pe pagina sa de Facebook.

VEZI ȘI: Azerbaidjan: Atac cu rachetă într-o zonă rezidenţială din oraşul Ganja

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel