Veronel Rădulescu, avocatul lui Dan Șova, împușcat la vânătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Avocatul lui Dan Şova, Veronel Rădulescu, în vârstă de 56 de ani, a fost transportat, sâmbătă după-amiază, cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, după ce a fost împuşcat în umăr la vânătoare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul se afla la o partidă de vânătoare organizată, pe un fond de pe raza comunei Osica de Sus, judeţul Olt. Unuia dintre vânătorii prezenţi i s-ar fi descărcat, accidental, arma, fiind împuşcat în umăr un bărbat în vârstă de 56 de ani.

Potrivit Mediafax victima este avocatul Veronel Rădulescu, cunoscut pentru că i-a reprezentat în instanţă, în cauze de corupţie, pe Dan Şova, Paul Lambrino sau Ovidiu Tender. Poliţiştii au deschis un dosar penal, în acest caz.

„Este vorba despre descărcare accidentală a armei, în urma căreia un bărbat, în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în judeţul Vâlcea, a fost împuşcat în umărul drept. La faţa locului s-au deplasat colegii de la Biroul de Arme, Explozivi şi substanţe periculoase pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile", a declarat, pentru comisarul şef Claudia Radu.

Victima a fost transportat la Spitalul Cinic de Urgenţă Craiova, cu elicopterul SMURD. Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, bărbatul era „conştient şi cooperant".

„În jurul orei 15.00, elicopterul SMURD Craiova a preluat, de pe stadionul din Osica de Sus, un pacient, conştient, cooperant, cu plagă împuşcată la umărul drept. Până în apropierea subunităţii de la Osica, bărbatul a fost adus cu un autoturism particular. Apoi, a fost preluat şi asistat de SMURD Osica. Pacientul a fost transportat la UPU Craiova", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel