Avocatul clanului Duduianu: NU VA exista răzbunare!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
captură Antena 3
captură Antena 3
Avocatul familiei lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu executat în timpul unei partide de barbut, a făcut declarații de presă. 

Avocatul Cristian Caracoti a făcut declarații de presă după ce s-a zvonit că familia lui Emi Pian ar căuta răzbunare. Reprezentantul legal al rudelor interlopului neagă aceste zvonuri, exemplificând că, în urmă cu trei ani, când Elvis Pian a fost tăiat, nimeni nu a căutat răzbunare. 

„În niciun caz nu a fost atacul de cord, nu a avut nicio legătură cu vreun consum de droguri, ci pur și simplu a fost secționată artera femurală a piciorului drept. De asemenea, am auzit zvonuri că frații ar fi fost plecați din țară și s-ar întoarce pentru a se răzbuna. Este total eronat. Frații erau în țară la momentul tragediei, nu au căutat și nu vor căuta să se răzbune”, a dezvăluit avocatul familiei lui Emi Pian, Cristian Caracoti. 

De asemenea, avocatul a precizat că toate rudele lui Emi Pian au fost audiate în calitate de martori. 

„Toți membrii familiei au fost audiați în calitate de martori, nu au fost formulate acuzații, niciun membru al familiei lui Florin Mototolea nu are calitatea de suspect sau de inculpat. Cel mai important aspect, nu va exista răzbunare, nu va există război”, a spus avocatul, precizând că, „în urmă cu trei ani, fratele lui Mototolea Florin, Elvis Pian, a fost tăiat în zona gâtului. După trei ani, nimeni nu a căutat răzbunare, nu a căutat război, nici acum nu o vor face”. 

Întrebat dacă s-a făcut o cerere de permisie pentru tatăl lui Emi Pian, ca să participe la înmormântare, avocatul a răspuns că „nu știe”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel