Avocatul Andrei Florin-Mircea, candidatul Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Sectorului 1. Singurul partid românesc „înfrățit” cu formațiunea condusă de Georgia Meloni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Avocatul Andrei Florin-Mircea
Avocatul Andrei Florin-Mircea
Avocatul Andrei Florin-Mircea este candidatul Partidului Alternativa Dreaptă la Primăria Sectorului 1.

Andrei Florin-Mircea vrea să devină primarul Sectorului 1, locul unde și-a crescut familia și unde a pus bazele carierei sale ca magistrat, avocat și antreprenor.

Partenerii români ai Georgiei Meloni participă la alegeri

Andrei Florin-Mircea vine la DC News și DC News TV unde va vorbi despre planurile sale pentru Sectorul 1. Cum vrea să o învingă pe Clotilde Armand?

Pe 9 iunie se dă adevărata bătălie pentru Sectorul 1! De ce a decis să intre în cursa electorală?

Totul despre Alternativa Dreaptă! Este singurul partid conservator din România! A luat ființă în anul 2018 după Referendumul pentru Familie. În prezent, este singurul partid românesc afiliat la grupul european al partidelor conservator-reformiste (ECR) condus de Georgia Meloni, prim-ministrul Italiei. 

Partidul militează pentru protejarea libertăților individuale, în special libertatea de exprimare și de conștiință, a familiei, credințelor și tradițiilor, pentru reducerea birocrației și limitarea intervenției statului în economie, pentru încurajarea micilor întreprinzători, pentru reducerea taxelor și impozitelor. În privința politicii externe, AD susține, împreună cu alte partide conservatoare, proiectul unei Europe a statelor suverane egale, care cooperează pentru binele comun.

„Locuitorii Sectorului 1 să știe că nu sunt singuri! Le știu problemele și supărările pentru că și eu trăiesc în Sectorul 1 și mă lovesc de aceeași nepăsare! Pe 9 iunie avem șansa unei schimbări reale pentru sectorul nostru și, alături de colegii mei din Partidul Alternativa Dreaptă, o voi transforma în realitate! Locuitorii Sectorului 1 uitați de administrația Clotilde Armand sunt la limita răbdării și suportabilității. Gunoaie, drumuri lipsă, utilități lipsă, impozite și taxe mărite din pix, infracționalitate. Acesta este Sectorul 1, astăzi!”, spunea, recent, Andrei Florin-Mircea.

Aflăm mai multe chiar de la avocatul Andrei Florin-Mircea joi, de la ora 11.00, pe DC News și DC News TV - Facebook și Youtube.

                                                               

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel