Avocata Paula Iacob, decizie radicală pe care o va lua
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Paula Iacob a mărturisit că ar vrea să apeleze la mici intervenţii pe bază de acid hialuronic sau botox, potrivit România TV. Cu toate acestea, avocata recunoaşte că îi este foarte frică de ace.

"Nu este nimic uimitor în felul în care gândesc eu. Este felul de a raţiona al oricărei femei care a ajuns la o anumită vârstă, când tinereţea nu mai este suficientă pentru a arăta bine. Sunt de acord că este uneori necesar să apelezi la intervenţiile estetice, dar nu sunt deloc de acord cu ce fac femeile tinere, care îşi mutilează trupul şi faţa numai ca să arate modern. Ceea ce a lăsat natura este suficient, până la o anumită vârstă.

Citește și: Paula Iacob, imaginile pe care nu credeai că o să le vezi

Eu socot să medicii noştri sunt foarte buni, că nu trebui să cheltuieşti sume enorme pentru a pleca în străinătate şi a apela la alţi medici, iar în momentul în care voi avea curajul necesar, socot că este bine şi pentru mine şi pentru cei care mă privesc să am curajul să apelez la serviciile unui medic bun.

La mine cred că în zona frunţii şi a gurii ar trebui să umblu. Dar recunosc că sunt fricoasă. Mie frică numai când văd halatul alb al fiicei mele care este medic", a declarat Paula Iacob la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel