Avion turcesc, aterizare de urgență la Otopeni. Alertă cu bomba
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
O situație de urgență a avut loc vineri seară în timpul unui zbor al companiei Turkish Airlines, care a decolat din Varșovia cu destinația Istanbul. 

Aeronava, un Boeing 737-800, cu 158 de pasageri la bord, a fost forțată să aterizeze de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni.

La ora 21:41, avionul a aterizat în siguranță pe pista aeroportului, unde a fost întâmpinat de forțele de securitate, inclusiv Brigada Antitero, pentru a investiga amenințarea cu bombă.

Echipajul a informat pasagerii cu privire la amenințarea primită, fără a oferi detalii suplimentare despre sursa acesteia sau canalul prin care a fost transmisă.

În interesul siguranței tuturor persoanelor aflate la bord, s-a decis ca zborul către Istanbul să fie redirecționat către cel mai apropiat aeroport, respectiv Aeroportul Otopeni - Henri Coandă.

În prezent, pasagerii au fost evacuați din aeronavă, iar autoritățile antiteroriste efectuează verificări amănunțite ale bagajelor și a cabinei, în căutarea oricăror dispozitive suspecte sau alte amenințări potențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel