Data publicării:

Avion prăbușit Buzău. Corina Martin: Atât cât mai e din el... Greu, greu...

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Facebook / Corina Martin
FOTO: Facebook / Corina Martin
În tragedia aviatică de la Nehoiu, județul Buzău, și-a pierdut viața fratele Corinei Martin, președinta Federației Asociaților de Turism din România.

”A venit timpul sa fac anunturile triste... Da, a fost identificat... Da, este el. Atata cat se poate sa mai fie el... Greu, greu...Speram sa il primim la Constanta diseara, asa cum ne-am organizat. Prima oprire va fi ACASA, in Tomis III, la Biserica de cartier, "Pogorarea Sfantului Duh", pe Aleea Magnoliei. Ramanem acolo pentru doua ore, macar, pentru ca toti vecinii, colegii, prietenii si oricine altcineva sa isi poata lua Ramas bun. Speram sa ajunga in jurul orei 18.00. Pentru diseara si maine, vom ramane apoi alaturi de el la Casa Albastra, la Cimitirul Central, pentru a fi langa el in ultimele ore de dinainte.... Timpul va trece, insa, implacabil, orice am face noi....Asa incat Duminica, ora 13, va trebui sa il conducem catre poarta spre Eternitate.
A fost un om vesel si generos in sentimente si in orice avea. Si vesel vreau eu sa ramana in amintirea orisicui ...”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Corina Marin, președintele Federației Asociaților de Turism din România. 

Pilotul aparatului de zbor era un bărbat de 45 de ani din Cluj-Napoca, iar celălalt bărbat aflat în avion era în vârstă de 50 de ani, din Constanţa. Adică fratele Corinei Martin. 

Vezi și: Avion prăbușit Buzău. Corina Martin și-a pierdut FRATELE. Mesaj sfâșietor

Avion prăbușit Buzău. Cine sunt bărbații morți în accident

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel