AVION PRĂBUȘIT ÎN UCRAINA. MAE: Un român, pe lista pasagerilor. Radu Tudor: Este nepermis să stăm impasibili
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Un pasager din avionul Malaysia Airlines, prăbușit în Ucraina, era român, anunță Ministerul Afacerilor Externe. Jurnalistul Radu Tudor a tras un semnal de alarmă, nemulțumit de reacția UE. 

AVION PRĂBUȘIT ÎN UCRAINA. MAE anunță că pe lista pasagerilor avionului Malaysia Airlines, zborul MH17, se afla și un cetățean român. Persoana respectivă are dublă cetățenie. Familia i-a fost anunțată. 

AVION PRĂBUȘIT ÎN UCRAINA. "În completarea informării de presă transmisă în această dimineață cu privire la tragedia aviatică din Ucraina, Ministerul Afacerilor Externe informează că — urmare a verificărilor care continuă în vederea stabilirii identității tuturor pasagerilor — i-au fost furnizate noi informații potrivit cărora pe lista transmisă până la acest moment de compania Malaysian Airlines se regăsește un cetățean care deține dublă cetățenie, inclusiv cetățenie română", arată MAE. 

AVION PRĂBUȘIT ÎN UCRAINA. Jurnalistul Radu Tudor a spus, la Antena 3, că "asta nu face decât să mă determine să spun că România are dreptul să ceară Comisiei Europene, președintelui CE, să se implice ferm în depistarea cauzelor prăbușirii avionului. Este nepermis să stăm impasibili. Cred că o reacție fermă a Comisiei se impune și România, după ce s-a confirmat că există un cetățean român mort, să pună piciorul în prag în fața UE. Dacă dispar probe de la locul tragediei, ne aflăm în fața unui proces de măsluire". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel